Antrenorul cu care FCSB a vrut să-l înlocuiască pe Pintilii face o declarație plină de sinceritate: "Mă gândesc dacă merită!"

Antrenorul cu care FCSB a vrut să-l înlocuiască pe Pintilii face o declarație plină de sinceritate: "Mă gândesc dacă merită!"

Unirea Constanța, echipa apărută în Liga 2 în locul Farului – după fuzionarea „marinarilor” cu Viitorul -, a pierdut a doua etapă la rând cu 9-0, împotriva FC Brașov, după ce etapa trecută a fost învinsă de Progresul Spartac.

La finalul partidei de la Brașov, Dacian Năstăi, antrenorul despre care s-a scris la un moment dat că a fost pe lista FCSB pentru înlocuirea lui Mihai Pintilii, a reacționat dur.

Năstăi a spus că niciodată în carieră nu s-a simțit atât de umilit ca în prezent, după două rezultate consecutive de 0-9.

ADVERTISING

”Nicioadă nu m-am simțit așa de umilit ca la ultimele două meciuri, în care am încasat 18 goluri! Chiar îmi pun, uneori, întrebarea dacă mai merită să fac această meserie! Ce pot eu să gestionez? Am lucrat toată săptămâna cum să gestionăm jocul în propria treime și cum să facem marcaj, iar noi luăm patru sau cinci goluri pe lipsă de marcaj! Ce pot să fac? Era de așteptat să vină acest moment. Pentru a face puncte trebuie să te pregătești și să fi măcar la nivelul adversarului. Noi am început pregătirea foarte, foarte târziu. Când echipele se pregăteau de prima etapă, noi abia începeam să ne adunăm. Este greu să-i mobilizez pe băieți și să faci un pas înainte. Mai avem două meciuri și, cum am mai spus, îmi voi face meseria de antrenor atât cât știu și cum pot”, a declarat Dacian Năstăi, antrenorul Unirii Constanța, conform liga2.prosport.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!