Cel mai scump număr de înmatriculare din lume s-a vândut pentru 15 milioane de dolari - Ce scrie pe plăcuță

Cel mai scump număr de înmatriculare din lume s-a vândut pentru 15 milioane de dolari - Ce scrie pe plăcuță

Un număr de înmatriculare s-a vândut pentru incredibila sumă de 55 de milioane de dirhami (15 milioane de dolari) la o licitație caritabilă din Dubai, stabilind un nou record mondial, potrivit organizatorilor Emirates Auction.

Numărul respectiv (P7) a depășit recordul anterior deținut de Saeed Abdul Ghaffar Khouri, care a cumpărat un număr de înmatriculare pentru 52,2 milioane de dirhami (14,2 milioane de dolari) în februarie 2008, la o licitație organizată de aceeași companie.

CNN a încercat să obțină confirmarea noului record de la Guinness World Records, dar nu a primit încă un răspuns.

ADVERTISING

Banii obținuți din vânzare vor fi donați campaniei "Un Miliard de Mese" - o campanie organizată de Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului și prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, pentru a ajuta comunitățile vulnerabile din întreaga lume în timpul sfântului Ramadan, au adăugat reprezentanții casei de licitații.

Vânzarea a avut loc în această lună. La aceeași licitație, au fost vândute și alte numere de înmatriculare pentru 2.950.000 de dirhami (800.000 de dolari) și 140.000 de dirhami (38.000 de dolari) la Four Seasons Hotel Jumeirah.

ADVERTISING

În total, licitația a adunat peste 71 de milioane de dirhami (19,3 milioane de dolari) pentru campanie, conform ziarului de stat din Emiratele Arabe Unite, WAM.

C.P.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇