Pep Guardiola, după victoria cu Bayern Munchen din Liga Campionilor: "Sunt distrus, am pierdut 10 ani din viață"

Pep Guardiola, după victoria cu Bayern Munchen din Liga Campionilor: "Sunt distrus, am pierdut 10 ani din viață"

Antrenorul formației Manchester City, Pep Guardiola, a vorbit despre victoria obținută în meciul cu Bayern Munchen din sferturile de finală din Liga Campionilor.

Guardiola nu și-a putut ascunde emoțiile la finalul meciului și a afirmat că este „distrus” din acest punct de vedere.

”Din punct de vedere emoțional, sunt distrus. Astăzi am pierdut 10 ani din viață. Acum, trebuie să mă calmez, să mă bucur de o zi liberă și să pregătesc meciul cu Leicester. Ca să elimini o echipă precum Bayern, trebuie să faci două jocuri foarte bune, nu doar unul. A fost un meci de Champions League între două echipe de top. A fost un meci extrem de strâns în primele 65 de minute. O parte din joc au fost mai buni decât noi. Nu am putut controla zona careului, mai ales pe Musiala și Gnabry.

ADVERTISING

În primele cinci-zece minute din repriza secundă, ei au fost mai buni, dar după ce am făcut anumite schimbări, noi am controlat. Am marcat trei goluri fantastice și ne-am creat multe șanse. Este un rezultat incredibil, dar știu ce înseamnă să joci la Munchen și va trebui să venim cu ceva nou pentru a nu suferi prea mult”, a spus Pep Guardiola, citat de DigiSport.ro.

Amintim că Manchester City a învins-o pe Bayern Munchen, scor 3-0, în prima manșă din sferturile de finală din Liga Campionilor.

Câștigătoarea va evolua cu învingătoarea din dubla dintre Real Madrid și Chelsea. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇