Șofer reținut după ce a fost urmărit de polițiști cu focuri de armă, a forțat o barieră și s-a răsturnat cu mașina

Șofer reținut după ce a fost urmărit de polițiști cu focuri de armă, a forțat o barieră și s-a răsturnat cu mașina

Un șofer a fost reținut după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, a fost urmărit cu focuri de armă de aceştia, iar apoi a forţat bariera de la staţia de taxare Hârşova, unde s-a răsturnat cu maşina.

Potrivit IPJ Ialomiţa, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila, nu avea permis de conducere.

”În noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, solicitându-i-se în repetate rânduri să oprească, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare asupra anvelopelor întrucât era pusă în pericol siguranţa traficului rutier.

ADVERTISING

În zona staţiei de taxare Hârşova acesta a forţat una din bariere, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmp. În continuare şoferul a fost imobilizat, ulterior fiind condus la sediul poliţiei, în vederea identificării. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila avea permisul de conducere suspendat”, arată IPJ Ialomiţa.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cursul zile de luni el va fi prezentat magistraţilor cu propuneri legale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇