Mihai Stoica infirmă venirea unui nume mare pe banca celor de la FCSB

Mihai Stoica infirmă venirea unui nume mare pe banca celor de la FCSB

După plecarea lui Leo Strizu, FCSB este în căutarea unui antrenor principal care să dețină și licența PRO, având în vedere că Mihai Pintilii, antrenorul de facto al roș-albaștrilor, nu poate deține în mod legal această funcție.

Iar MM Stoica, manager general la FCSB, a ținut să infirme și să desființeze chiar un ultim zvon care a apărut în presă, legat de noul înlocuitor al lui Strizu. O informație apărută recent în mass-media îl dădea pe fostul fundaș central al Stelei Dorin Goian drept viitor antrenor la FCSB.

ADVERTISING

”Încetaţi să inventaţi ştiri ca să aveţi ce comenta! Nimeni n-a discutat cu sau despre Dorin Goian. E un om care a făcut istorie la Steaua, la care ţinem şi căruia îi urăm succes în carieră. Nu-l ridiculizaţi, diletanţilor!”, a ținut să precizeze Stoica într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Goian este antrenor cu licență PRO din 2021 și în prezent este antrenor în liga a 3-a la Foresta Suceava, de unde a și debutat în fotbalul mare.

De asemenea, prezent în studioul Orange Sport vineri seara, Mihai Stoica a mai infirmat și alte două nume vehiculate tot ieri în presă, e vorba de Corneliu Ionescu și de Dacian Nastai.

ADVERTISING

FCSB are acum la dispoziție 30 de zile din partea FRF pentru a-și angaja un antrenor cu licență pentru meciurile din campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!