Guns N'Roses vin la București în vară

Guns N'Roses vin la București în vară

Trupa Guns N’Roses revine în România anul acesta, într-un concert ce va avea loc pe Arena Națională din București.

Trupa a anunțat marți un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor şi festivalurilor din lume, pe toată durata verii.

La București vor ajunge pe 16 iulie, pe scena Arenei Naţionale. Este așteptat același line-up clasic, având în vedere că nu au mai scos nimic nou de la albumul Chinese Democracy din 2008.

Trioul consacrat Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, reunit în 2016 pentru prima oară din 1993, de la turneul Use Your Illusion, va bucura și de această dată fanii.

Componenţa trupei pentru turneul 2023 este Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

ADVERTISING

Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând de vineri, ora 10:00, pe gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro şi pe retelele iaBilet şi Entertix.

Fanii trupei vor putea achiziţiona bilete în avans în cadrul Nightrain Presale, începând de miercuri, ora 10:00. De asemenea, se vor putea achiziţiona şi pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului şi obiecte de merchandise Guns N' Roses în ediţie limitată.

guns-n-roses-turneu-2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇