Conducerea lui CFR Cluj, îngrijorată: Degeaba avem atacanți cu numele, dacă nu dăm gol

Conducerea lui CFR Cluj, îngrijorată: Degeaba avem atacanți cu numele, dacă nu dăm gol

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii de la CFR Cluj, s-a declarat nemulțumit de prestația echipei în meciul cu Lazio, în special de atacanți, pe care i-a arătat cu degetul.

CFR Cluj a pierdut cu Lazio, 0-1 la Roma, deși a avut un om în plus aproape tot meciul. Atacanții CFR-ului l-au dezamăgit pe Ștefan Gadola, unul dintre oamenii care dau bani la formația din Gruia.

Conducătorul CFR Cluj a arătat cu degetul spre atacanții lui Dan Petrescu, despre care a spus că "avem atacanți cu numele".

CFR Cluj a ajuns la al patrulea meci fără gol marcat: "Trebuie să spun că sunt îngrijorat. E al 4-lea meci în care nu dăm gol. Noi nu avem atacanți. Asta este părerea mea. Degeaba avem atacanți cu numele, dacă nu dăm goluri. Poate încă nu s-au adaptat și nu există o coeziune între ei. (…)

ADVERTISING

Dacă scoteau portarul, noi tot nu marcam. Nu a avut ce face portarul lor. Dacă erau băieții mai inspirați, dacă erau mai agresivi, era mult mai bine. Nu am reușit să fim mai dinamici, mai agresivi", a spus Ștefan Gadola, conform gsp.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!