Conducerea lui CFR Cluj, răspuns ferm după ce Dan Petrescu a renunțat la 4 jucători care au marcat 45 de goluri în acest sezon

Conducerea lui CFR Cluj, răspuns ferm după ce Dan Petrescu a renunțat la 4 jucători care au marcat 45 de goluri în acest sezon

CFR Cluj a avut în curte patru din primii cinci golgheteri ai campionatului, însă Dan Petrescu a renunțat la ei.

Ardelenii suferă din plin în ofensivă, nu au niciun golgheter veritabil, în timp ce jucătorii la care Dan Petrescu a renunțat strălucesc la alte echipe. Marko Dugandzic este golgheterul din Superliga, cu 15 goluri, în timp ce Denis Alibec, Sebastian Mailat și Daniel Paraschiv au fiecare câte 10 goluri.

În total, 45 de goluri pentru patru jucători la care Dan Petrescu a renunțat în ultimii ani.

ADVERTISING

Întrebat dacă a fost o greșeală, președintele Cristi Balaj a afirmat că Dan Petrescu a procedat corect și că nu are ce să îi reproșeze.

"Atât timp cât la CFR Cluj nu au făcut față, din punctul meu de vedere s-a procedat bine. Nu au demonstrat la CFR Cluj. Un jucător cu salariu mare care nu demonstrează și pe care ai posibilitatea să îl vinzi, ce faci în acel moment? Îl ții în continuare? Ei toți au avut șanse la CFR Cluj, dar nu au avut aceleași evoluții", a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

4 gluri au Janga, Malele, Manea și Muhar, golgheterii lui CFR Cluj din acest sezon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!