Spectacolul din Champions League se întoarce: PSG - Bayern Munchen se joacă pe 14 februarie

Spectacolul din Champions League se întoarce: PSG - Bayern Munchen se joacă pe 14 februarie

În această săptămână se reia meciurile din Champions League. Competiția revine cu faza optimilor de finală, iar capul de afiș al confruntărilor programate zilele acestea este, fără niciun dubiu, PSG – Bayern Munchen, meci programat marți de la 22:00. Tot atunci se va disputa și confruntarea dintre AC Milan și Tottenham, în timp ce miercuri sunt programate meciurile Borussia Dortmund – Chelsea și Club Brugge – Benfica Lisabona.

PSG – Bayern Munchen, un meci cât o finală

Nici că se putea o revenire mai spectaculoasă a Champions League decât cu un duel între două dintre echipele de top din Europa, PSG și Bayern Munchen. Cele două se înscriu an de an în lupta pentru marele trofeu din Champions League, iar în 2020 chiar au disputat finala. Atunci, câștig de cauză au avut nemții, care s-au impus cu 1-0, însă un an mai târziu cei de la PSG au reușit să-i elimine din competiție.

ADVERTISING

Pentru partida de marți, Kylian Mbappe este incert. PSG anunțase că francezul va absenta, dar el și-a reluat antrenamentele și ar putea fi inclus în lotul pentru meciul cu Bayern. În schimb, Leo Messi, jucător care a acuzat probleme medicale săptămâna trecută, va fi apt pentru partida cu Bayern Munchen. Mukiele și Sanches vor lipsi de la PSG. De partea cealaltă, Bayern nu va putea conta pe Hernandez, Mane, Mazraoui și Neuer.

PSG nu se află într-o formă prea bună și vine după două înfrângeri la rând, cu Marseille în Cupa Franței și cu AS Monaco în campionat. De partea cealaltă, Bayern are trei victorii la rând în toate competițiile și a câștigat în ultima rundă cu 3-0 împotriva lui Bochum.

Pentru a ajunge în optimi, Bayern Munchen a câștigat cu punctaj maxim o grupă din care au mai făcut parte Inter Milano, FC Barcelona și Viktoria Plzen. PSG a terminat pe locul 2 într-o grupă cu Benfica, Juventus Torino și Maccabi Haifa.

ADVERTISING

Conform cotelor disponibile în secțiunile pariuri sportive fotbal duelul de marți se anunță foarte echilibrat. PSG are cota 2.62 să câștige, egalul are cota 3.70, iar un succes al nemților are cota 2.40. Cât privește cotele la calificare, Bayern este clar favorită și are cota 1.50, iar PSG are cota 2.50. Ambele echipe au în acest moment cota 7.00 pentru câștigarea trofeului, în timp ce City este din nou marea favorită, cu cota 2.75. Având în vedere echilibrul ce se anunță la partida tur, cei pasionați de pariuri își pot îndrepta atenția către selecțiile pe goluri, mai ales că este așteptat un duel spectaculos. Un pont ce poate fi luat în calcul este că în prima repriză se vor marca Peste 1.5 goluri, la cota 2.25.

FOTO-PESTE-1.5-GOLURI-REPRIZA-1

AC Milan - Tottenham este celălalt meci al serii de marți

Tot marți se va disputa și duelul dintre AC Milan și Tottenham. Italienii au reușit să stopeze seria de șapte meciuri la rând fără victorie și au învins-o pe Torino cu 1-0 în ultima etapă din Serie A. În schimb, Tottenham a suferit un eșec usturător cu Leicester, scor 1-4, în ultima rundă din Premier League. Totuși, în această lună rămâne în amintirea fanilor succesul cu 1-0 în fața celor de la City.

ADVERTISING

Tottenham a câștigat o grupă de Champions League din care au mai făcut parte Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona și Marseille, iar Milan a terminat pe locul doi, în spatele lui Chelsea, în grupa din care au mai făcut parte Salzburg și Dinamo Zagreb.

În partida de marți, AC Milan are cota 2.45 să câștige, egalul are cota 3.30, iar victoria lui Tottenham are cota 2.80. La calificare, Milan are cota 2.25, iar Tottenham are cota 1.65. Având în vedere miza aparte pe care acest duel o are, e de așteptat un meci în care cele două echipe nu se vor deschide prea mult, iar selecția Sub 2.5 goluri are șanse bune de reușită.

FOTO-SUB-2.5-GOLURI

Dortmund - Chelsea, un duel între două echipe aflate în situații diametral opuse

Borussia Dortmund - Chelsea se va disputa miercuri de la ora 22:00. Echipele sunt în situații diametral opuse. Nemții merg ceas în 2023 și au câștigat toate cele șase meciuri oficiale disputate în acest an. În schimb, Chelsea vine după trei remize la rând în Premier League, ultima cu West Ham.

Londonezii au câștigat o grupă cu AC Milan, Salzburg și Dinamo Zagreb, în timp ce Dortmund a terminat pe locul doi într-o grupă dominată de Manchester City, în care s-au mai regăsit FC Sevilla și FC Copenhaga.

Bookmakerii anticipează un duel foarte echilibrat miercuri, în care nemții au cota 2.40 să câștige, englezii au 2.87, iar egalul are cota 3.35. La calificare, nemții au cota 2.25, iar Chelsea are cota 1.65. Având în vedere forma în care se află nemții, merită privită cu atenție selecția că Borussia Dortmund va câștiga și Ambele echipe marchează, cu cota 4.50.

FOTO-VICTORIE-BORUSSIA-SI-GG

Brugge - Benfica, un meci cu portughezii favoriți

Tot miercuri va avea loc și partida dintre Brugge și Benfica Lisabona. Belgienii au reușit mai multe surprize în faza grupelor, dar și Benfica a arătat excelent. De altfel, portughezii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte PSG, Juventus și Maccabi Haifa. Brugge, în schimb, s-a clasat în spatele lui Porto în grupa ce le-a mai inclus pe Bayer Leverkusen și Atletico Madrid.

Având în vedere că are experiența și valoarea de partea ei, Benfica are cota 1.85 să câștige meciul de miercuri, egalul are cota 3.55, iar succesul belgienilor are 4.10. La calificare, portughezii au doar cota 1.21, iar Brugge are 4.50.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.