Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la FC Voluntari - FCSB

Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la FC Voluntari - FCSB

Arbitrajul de la meciul FC Voluntari – FCSB a stârnit controverse.

Malcom Edjouma a reluat la poartă în finalul meciului, dar în același timp l-a lovit cu talpa peste umăr și cap pe Igor Armaș.

Fostul arbitru Marius Avram susține că Radu Petrescu a greșit grav în această fază, deoarece trebuia să-l elimine pe Edjouma.

”E un atac cu talpa, la nivelul feței adversarului. Regulamentul spune că atunci când în care un jucător lovește un adversar în momentul disputării mingii, cu unul sau ambele picioare, punând în pericol integritatea fizică a adversarului, se face vinovat de fault grosolan. Decizia corectă ar fi fost cartonaș roșu pentru fault grosolan. Nu pot să înțeleg de ce cei din cabina VAR nu au intervenit. Petrescu și Barbu au mai fost împreună și la alte meciuri, la fel au fost faze clare pe care nu le-au rezolvat.

ADVERTISING

Soluția ar fi ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună pentru că sunt două variante: ori sunt prea prieteni și atunci se susțin indiferent de decizie, ori nu prea se plac și nu se ajută între ei. La U Cluj cu Rapid, a fost Barbu pe teren și Petrescu la VAR.

În această fază nu pot să-mi explic ce argumente să fi avut Radu Petrescu pentru Marian Barbu astfel încât să-l convingă să nu-l cheme să revadă faza. Nu pot să-mi dau seama pentru că Edjouma are piciorul întins, cu crampoanele către capul adversarului. Rămân urme de parcă la tăiat. E greu să explici de ce nu ar fi roșu în această fază”, a transmis Marius Avram, la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 25-a din Superliga.

Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Malcom Edjouma, iar pentru ilfoveni a punctat Lopes.

După acest rezultat, FCSB urcă pe locul 3, cu 47 de puncte, cinci sub Farul, respectiv trei sub CFR Cluj.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, duminică de la ora 20:00.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!