Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Luni vor avea loc câteva meciuri interesante de fotbal, prilej cu care vă prezentăm biletul zilei la pariuri, cu ponturi selectate de SpotMedia.ro din oferta operatorilor licențiați în România.

Bielefeld – Dresda 1 @ 1.42

Liderul din liga a doua a Germaniei a avut rezultate slabe de la reluarea campionatului, cu 4 remize și o singură victorie. Meciul cu Dresda este însă prilejul perfect pentru a reuși să-și consolideze poziția de lider din 2.Bundesliga.

Pe de altă parte, dacă privim ultimele 12 meciuri, observăm că Bielefeld nu a fost învinsă și a marcat în 92.86% dintre ele. Jumătate dintre aceste goluri au fost marcate după minutul 70.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Dynamo Dresda suferă cumplit în atac și a marcat doar de patru ori în deplasările din acest sezon.

Partida dintre Bielefeld și Dresda va avea loc luni, de la ora 21:30.

Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș. Astra marchează prima @ 1.70

Giurgiuvenii au avut mari probleme în meciurile din acest an, dar recuperarea lui Constantin Budescu reprezintă o veste excelentă, care îi transformă în favoriți cerți în partida din această seară. În plus, dintre jucătorii importanți, de la Astra au plecat doar Begue și Kitanov.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș a rămas fară antrenorul Edward Iordănescu, înlocuit cu Dușan Uhrin jr. În plus, Astra a rămas fară doi jucători titulari, Ioan Hora și Nelut Roșu, care nu au dorit să își mai prelungească înțelegerile.

În aceste condiții, Astra pornește categoric cu prima șansă și, având în vedere pofta de gol a cuplului Alibec - Budescu, mizăm că giurgiuvenii vor marca primii.

Partida dintre Astra și Gaz Metan Mediaș va avea loc luni, de la ora 20:00.

Cota finală pentru biletul zilei la pariuri: 2.41

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇