Horoscop zilnic: 17 ianuarie

Horoscop zilnic: 17 ianuarie

Berbec

Și azi sunt momente favorabile rezolvării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Evită planurile de investiții, achiziționarea unor bunuri scumpe sau ajutorarea materială a altora. Sunt momente bune doar pentru plăți minore. Neplăcerile legate de bugetul disponibil țin doar de capricii. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi idei bune pentru a-ți mari veniturile.

Taur

Pot apărea momente interesante de relaționare cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Chiar dacă în fundal există animozități, astăzi sunt șanse de reconciliere. Totul este să fii deschis la dialogul cu ceilalți. De asemenea, ar fi bine să te implici mai mult în activitățile comune cu alții. Spre seară vor interveni chestiuni financiare, de genul achitării unor facturi urgente.

Mercur în mișcare aparent retrogradă în Capricorn, 29 decembrie 2022 – 19 ianuarie 2023

Gemeni

Planifică atent treburile de la serviciu, dar și pe cele personale de acasă. Posibil să ai puțin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea, ocupă-te doar de priorități. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi, la nevoie, să ceri sfatul unor specialiști. Pe de altă parte, sunt momente bune de a analiza pe îndelete climatul din segmentul profesional.

ADVERTISING

Rac

Cheful de distracții și aventuri continuă să te însoțească și astăzi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu ceilalți, pentru că pari neserios în rezolvarea sarcinilor care îți revin. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relații. De la o banală glumă, cei dragi se pot supăra pe tine cel puțin o luna de zile de acum încolo.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Leu

Cu greu te desprinzi astăzi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvă-ți atent treburile de la serviciu. Este posibil să apară neplăceri din cauza neatenției. A doua parte a zilei îți aduce alături persoana iubită sau copiii. De asemenea, se conturează întâlniri și discuții agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervă-ți momente de relaxare!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte și conversații multe cu neamurile sau prietenii apropiați. Totuși, avalanșa de informații care se vehiculează în preajma ta te poate obosi. Selectează subiectele discutate și reține sau notează doar ce intră în sfera ta de interes. După-amiază se întrezăresc activități domestice, alături de membrii familiei.

Horoscopul anului 2023

Balanța

Ziua îți poate aduce noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Sunt vești bune, însă deocamdată respingi tot ce apare din partea șefilor sau a autorităților în general. Ferește-te de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puțin sau deloc. Spre seară sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii apropiați.

ADVERTISING

Scorpion

Sunt momente excelente de a-ți alcătui planuri pe termen lung. De asemenea, te poți ocupa de reorganizarea garderobei, de a lua legătura cu prietenii sau cu neamurile de care nu mai știi multe în ultima vreme sau, pur și simplu, poți hoinări prin locurile preferate. Stările tale de spirit traversează o gama largă, existând riscul dispersării în activități obositoare.

Horoscopul lunii ianuarie 2023

Săgetător

Se recomandă discreție, activități de rutină și relaționarea doar cu persoanele dragi și de încredere. Energia ta vitală este la cote joase, astfel că ai nevoie de odihnă și detașare de forfota cotidiană. Posibil să apară neplăceri din partea unui prieten sau a unei persoane care îți promisese ajutor profesional la serviciu. Ai răbdare și încredere în propriile tale forțe.

Capricorn

O zi în care ți-ar prinde bine un tratament de înfrumusețare sau îngrijire corporală. Gândurile îți zboară mai mult la distracții, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile tale personale. Evită să te hazardezi în investiții nefondate. A doua parte a zilei vine cu informații financiare prețioase.

Vărsător

La serviciu se anunță ședințe-fulger. Șefii vor dori explicații, iar colegii vor ajutor substanțial din partea ta. Este bine să-ți rezolvi mai întâi sarcinile tale de lucru și să-ți pregătești atent discursurile pentru șefi. Vorbește strict, direct și la obiect. A doua parte a zilei îți aduce în preajma prietenii, dar sunt șanse să apară și admiratori.

Pești

Este o zi în care mentalul îți este răscolit. De aceea, evită activitățile intelectuale, discuțiile ample sau luarea deciziilor importante. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a renunţa la idei, concepții sau filozofii de viață care s-au dovedit de-a lungul timpului perimate. Rezervă-ți momente de relaxare, plimbă-te în aer liber sau lecturează carți amuzante.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇