O familie de refugiați ucraineni a fost jefuită în București

O familie de refugiați ucraineni a fost jefuită în București

O familie de refugiaţi ucraineni, proaspăt sosiţi în ţară, a fost jefuită de 12.000 de dolari, în Bucureşti, în decembrie, iar acum polițiștii au prins un suspect.

În noaptea de 21 decembrie, un bărbat a jefuit un cuplu străin, în Sectorul 2 al Capitalei. Cum cei care au intervenit sunt agenţii de la Secţia 9, întâmplarea a avut loc în zona Pantelimon.

„Din cercetările și investigațiile efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce doi cetățeni străini, soț și soție, își duceau o parte din bagaje, într-un apartament situat la o adresă din Sectorul 2, le-ar fi fost sustras un rucsac ce conținea 12.000 de dolari și aproximativ 50 de grame de aur, pe care l-ar fi lăsat în fața scării”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISING

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, soţul şi soţia s-au îndepărtat 10 metri de lângă bagaj, timp în care hoţul a luat la întâmplare exact rucsacul cu bani şi aur.

Joi, poliţiştii au percheziționat casa unui bărbat suspectat în acest caz.

Au găsit 8.000 de dolari ascunşi într-o staţie de sunet, însă aurul ar fi fost aruncat la gunoi pentru că suspectul ar fi crezut că e metal comun, susţin aceleaşi surse.

Suspectul a fost dus la audieri şi este anchetat pentru furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇