Un fost fotbalist de la FCSB face dezvăluiri despre plecarea de la echipă: "Le-am spus că vreau să îmi fac un viitor"

Un fost fotbalist de la FCSB face dezvăluiri despre plecarea de la echipă: "Le-am spus că vreau să îmi fac un viitor"

Un fotbalist plecat recent de la FCSB a făcut dezvăluiri despre despărțirea de grupare roș-albastră.

Mijlocașul Robert Ion s-a despărțit în vară de FCSB și a semnat cu Farul, club la care nu a reușit să se impună.

El a afirmat că a plecat de la FCSB deoarece își dorea să-și clădească un viitor, însă Farul nu a avut răbdare cu el.

"Am ales Farul pentru că eu am mai avut o tentativă de a merge la Farul, Viitorul pe vremea aceea, când eram încă junior. Și domnul Gică Hagi voia cu ardoare să ajung acolo, eram principala lui țintă, chiar dacă eram junior. Dar atunci am decis să nu părăsesc Bucureștiul, să rămân acasă și am semnat cu FCSB. Cinci ani mai târziu, la fiecare meci pe care îl jucam, domnul Iașko, domnul Hagi îmi spuneau să vin la ei din vară.

ADVERTISING

A fost un pic dificil, pentru că eram sub contract cu FCSB-ul, care nu accepta niciodată să plec la Farul pe gratis. Și am ales acum în vară să merg acolo, când am devenit liber de contract. După ce le-am spus celor de la FCSB că nu mai vreau să merg împrumut și că vreau să aparțin de o echipă puternică, să îmi fac un viitor. Am ales să merg la Farul fără să mă gândesc, nici nu am dat curs altor oferte", a spus Robert Ion pentru Liga2.ro.

Robert Ion nu s-a impus la FCSB și a fost împrumutat la Academica Clinceni și FC Voluntari. După plecarea de la Farul, el a semnat cu Poli Iași.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!