Un primar a bătut-o pe polițista care i-a oprit fiul ce conducea fără permis

Un primar a bătut-o pe polițista care i-a oprit fiul ce conducea fără permis

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au preluat un dosar de ultraj întocmit duminică seara pe numele unui bărbat care a bătut o polițistă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul din Poarta Albă, cercetat după ce a lovit ofițerul în zona abdomenului, este chiar primarul localităţii, Vasile Delicoti (PNL).  

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică seară, că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au identificat un adolescent de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.   

ADVERTISING

„În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliţie, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan şi a trecut pe locul din dreapta faţă, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de poliţişti. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Constanţa.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a prezentat un bărbat de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a agresat unul dintre agenți, o femeie, lovindu-l în abdomen.   

ADVERTISING

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇