FCSB lansează un atac fără precedent: "Este jignitor și umilitor"

FCSB lansează un atac fără precedent: "Este jignitor și umilitor"

FCSB a lansat un atac fără precedent într-un moment în care echipa are cinci victorii la rând în campionat.

Ținta FCSB este Federația Română de Fotbal, care îi obligă pe toți cei care stau pe bancă în timpul meciurilor să poarte ecusoane cu numele lor.

Managerul general Mihai Stoica a avut un discurs foarte dur la adresa FRF din acest motiv, susținând că nu înțelege de ce antrenorii principali sunt nevoiți să aibă ecusoane.

"Suntem obligați să stăm cu prostiile alea la gât! Este jignitor, umilitor, să stai cu aia la gât de parcă ești… Să aibă necunoscuții de pe bancă, da, dar să aibă antrenorul… În niciun campionat din lumea asta nu stă nimeni cu zgarda la gât. Ne mai trebuie și o lesă, să ieșim cu ea. Este oribil!", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

FRF a răspuns imediat prin consilierul federal Andrei Vochin. Acesta susține că nu pot fi făcute reguli pentru eșaloane diferite, motiv pentru care și principalii din Superliga trebuie să le poarte.

Mai mult, Vochin spune că în prima ligă sunt mulți antrenori care sunt antrenori doar în acte și e greu de știut cine este de fapt principalul unei echipe.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!