Răspunsul lui Neymar în legătură cu ipoteza retragerii sale de la echipa națională a Braziliei

Răspunsul lui Neymar în legătură cu ipoteza retragerii sale de la echipa națională a Braziliei

Viitorul lui Neymar în cadrul echipei naționale a Braziliei este acum unul tare incert după drama trăită de selecționata Selecao vineri seara, și anume eliminarea de la Cupa Mondială 2022, în sferturi, la penaltiuri cu Croația.

Văzută ca mare favorită la 20 de ani de la cucerirea ultimului trofeu, Brazilia a fost răpusă de Croația după 1-1 la finele celor 120 de minute regulamentare, apoi 2-4 la penaltiuri.

Neymar a fost foarte afectat după această eliminare, el semnând golul Braziliei din minutul 105. El a lăsat să se înțeleagă după joc că acesta poate fi ultimul său meci pentru Țara Cafelei: „Încă sunt tensionat după meci și nu gândesc limpede. Să spun că ăsta e finalul meu la națională ar însemna să mă precipit. Dar nu pot garanta nimic. Trebuie să mă gândesc la ce e mai bine pentru mine, dar și ce e mai bine pentru națională. Nu pot garanta că voi fi la următorul Campionat Mondial”, a spus starul lui PSG pentru cotidianul spaniol AS.

ADVERTISING

Cu golul marcat vineri, Neymar l-a egalat pe Pele în fruntarea golgheterilor de la naționala Braziliei, ambii având 77 de goluri marcate.

Ultima dată când Brazilia se încorona regina lumii era în 2002, după o finală cu Germania, scor 2-0.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!