Horoscop zilnic: 1 decembrie

Horoscop zilnic: 1 decembrie

Berbec

Ești retras și greu observabil astăzi în peisaj. Sănătatea ta se află într-un mic impas. Fii atent în special la ficat și sistemul osos. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Taur

Și astăzi te poți bucura de compania prietenilor. Chiar dacă se vor isca discuții controversate sau neplăceri, de reținut că sunt pasagere. Te poți bucura de informații interesante din partea unui protector. Atenție că foarte ușor ai putea confundă o relație de prietenie cu una amoroasă! Spre seară, lărgește-ți orizontul cunoașterii lecturând o carte bună sau vizionând un film bun.

Creează-ți ANUL 2023! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 15 Ianuarie 2023, București

ADVERTISING

Gemeni

Luminile rampei vor fi ațintite asupra ta și astăzi. Sunt posibile discuții zgomotoase cu un șef sau cu persoane oficiale. Primești reproșuri, dojeni, însă nu toate sunt îndreptățite. Este adevărat că ai și tu o parte din vină că s-a ajuns aici, dar ai șanse mari să remediezi situația. Explică-ți acțiunile și deciziile în cuvinte puține, dar concise. Atenție la cheltuieli și la favorurile primite de la un loc de muncă!

Rac

Și azi sunt posibile vești de peste mari și țări, de la rude sau prieteni plecați în străinătate. Controlează-ți reacțiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate și chef de ceartă. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evită să iei decizii, să faci promisiuni sau planuri majore. După-amiază, relaxează-te cu o piesă de teatru, un film deosebit sau lecturează o carte amuzantă.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2022: Pregătirea terenului pentru noi începuturi

ADVERTISING

Leu

Și astăzi ai de-a face cu cheltuieli comune cu alții. Din nou taxe, facturi, datorii restante de achitat, plus ceva cheltuieli pe mofturile celor dragi. Pe de altă parte, detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și abordează evenimentele din jurul tău și prin prisma planurilor divine. După-amiază invită un prieten drag la o șuetă într-o cafenea.

Fecioara

Relațiile parteneriale îți pot crea neplăceri și astăzi. Reproșurile primite sunt legate de faptul că ești ocupat mai mult cu prietenii, cunoscuții sau cu hobby-urile tale. Ascultă atent doleanțele partenerului de viață sau colaboratorilor și remediază situația cât mai repede posibil. Sunt momente importante, care te vor propulsa pe alte coordonate parteneriale.

Horoscopul lunii decembrie 2022

Balanță

Ziua predispune la activități de rutină, fie că te afli acasă, fie că te afli la serviciu. Pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că îți scade elanul și puterea de a lucra. Dozează-ți eforturile, pentru că în zilele următoare s-ar putea să reiei activitățile de astăzi. Pe de altă parte, organismul îți este obosit și se pot evidenția și azi neplăcerile vechi privitoare la sănătate.

ADVERTISING

Scorpion

Ești pus pe șotii, iar cheful de distracții și aventuri este foarte vizibil. Pe de altă parte, inima ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucura de clipele petrecute alături de tine, pentru că ii vei face să se simtă bine. Fii prudent, pentru că sunt momente pasagere pe care mai târziu le poți regreta. Copiii și problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei.

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie

Săgetător

Astrele îți recomandă să vorbești mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodărești și pentru a face planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. Totuși, nu pune prea multă baza pe ce se discuta astăzi, deoarece mai târziu pot apărea răsturnări de situație. Nostalgia trecutului te învăluie pe neașteptate. Organizează o întâlnire cu cei dragi și deapănă amintiri din copilărie.

Capricorn

Se întrezăresc mai multe drumuri scurte astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni și rude apropiate sau ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Chiar dacă întâmpini neplăceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de altă parte, formele de instruire personală sau profesională pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor sau promisiunile de orice fel!

Vărsător

Veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt și astăzi preocuparea ta. S-ar putea să primești o sumă de bani restantă sau un cadou de la cineva apropiat. Totodată afli vești interesante legate de salarizarea ta sau de condițiile de lucru. Nu te necăji vizavi de ce se spune în preajma ta, pentru că mai târziu vor apărea răsturnări de situație.

Pești

Ziua o începi cu mult elan și dorința de a rezolva treburile restante de săptămânile trecute. Energia vitală este fluctuantă destul de mult, de aceea, fii prudent. Sunt posibile neplăceri serioase legate de sănătatea întregului organism. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și evită să te implici în treburile altora. Atenție la relațiile sentimentale și la cele cu copiii! Spre seară, rezervă-ți momente de a te ocupa de un hobby.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇