Cum îți îmbunătățești sistemul imunitar

Cum îți îmbunătățești sistemul imunitar

Pentru a-ți proteja sănătatea și a susține imunitatea corpului adoptă o viață activă și o dietă echilibrată și odihnește-te în condiții optime. Casa ta trebuie să fie un loc sigur și sănătos, pentru a avea o stare buna de spirit.

Din acest punct de vedere, este foarte important să folosești doar pilote și perne antialergice, care țin la distanță acarienii. Persoanele mai sensibile sunt deseori predispuse la alergii, de aceea trebuie să folosească produse special create pentru cei cu imunitatea scăzută. Pentru a avea un somn odihnitor și a te bucura de sănătate în același timp, e nevoie să acorzi atenție maximă utilizării pernelor antialergice.

ADVERTISING

Acarienii pot fi prezenți pe: pat, perne, cuverturi, pături, așternuturi, covoare, peste tot. Aceștia nu se pot vedea cu ochiul liber și arată că niște păienjeni minusculi. Pentru acarieni condițiile de viață optime înseamnă: o temperatură constantă de 20 de grade, umiditate relativ crescută în aer precum și umiditatea corpului.

Sistemul imunitar ne ajută să luptăm împotriva bolilor, stimulând producerea unor substanțe care facilitează diminuarea infecțiilor. Organismul poate recunoaște apariția alergenilor iar atunci sistemul imunitar declanșează o reacție de apărare, se eliberează histamine în corp si apar reacțiile alergice.

ADVERTISING

Pentru a scăpa de acarieni și a-ți îmbunătăți sistemul imunitar folosește perne și așternuturi anti bacteriene și antialergice și igienizează-le în mod corespunzător. Acarienii mor la temperaturi ridicate de aceea spălarea așternuturilor trebuie făcută săptămânal dar și pernele trebuie igienizate în mod periodic.

Dacă lași praful să se acumuleze în perne, va crește în mod automat posibilitatea reacțiilor alergice. Acarienii apar deseori în pat și perne pentru că le plac locurile călduroase și umede. Transpirația din timpul somnului este absorbită de pernă, devenind astfel mediu ideal pentru aceste microorganisme.

ADVERTISING

Pernele cu spumă vasco-elastică previn formarea cuiburilor de acarieni în interiorul acestora.  Cu cât se adună mai puțini acarieni în pernă, cu atât mai mult vei beneficia de un somn mai odihnitor și un plus de sănătate.  Folosirea pernelor antialergice reprezintă o strategie excelentă în lupta împotriva acarienilor.

Beneficiile acestor perne sunt nenumărate: oferă un somn sănătos, confortabil și odihnitor, îndepărtează acarienii și păstrează sănătatea în parametrii optimi.

Acarienii provoacă dezvoltarea alergiilor comune, cum ar fi: astmul sau eczemele, agravând starea celor care au imunitatea mai scăzută. Dintre simptomele alergiilor provocate de acarieni amintim: strănutul, tusea, nasul înfundat sau respirația greoaie.

Prin urmare, soluția ideală pentru evitarea alergiilor constă în utilizarea pernelor antialergice. Acestea sunt confecționate din spumă cu memorie obținută din spumificarea laptelui din arborii de cauciuc. Pernele cu spumă permit aerului să circule în mod corect, împiedicând astfel păstrarea umidității în țesături.

Aceste perne sunt special tratate cu substanțe care înlătura acarienii și microbii, ajutând utilizatorii să respire un aer curat și să se odihnească cât mai bine noaptea. În plus, pernele antialergice oferă toată susținerea de care corpul are nevoie în timpul somnului, eliminând punctele de presiune. Îndreaptă-ți toată atenția către aceste produse moderne și eficiente pentru a ține la distanță acarienii și a avea un somn odihnitor.