O mașină plină de bulgari s-a răsturnat pe A1: O femeie însărcinată a murit

O mașină plină de bulgari s-a răsturnat pe A1: O femeie însărcinată a murit

Două persoane au suferit leziuni grave şi o alta a murit într-un accident rutier care a avut loc miercuri, pe A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Ilia, din judeţul Hunedoara.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism care tracta o remorcă a intrat în balans şi s-a răsturnat.

Conform Poliției Hunedoara, un cetățean bulgar, în timp ce conducea un autovehicul cu remorcă, având 6 pasageri, toți cetățeni bulgari, pe A1, a pierdut controlul asupra direcției, a lovit glisiera din partea dreapta și s-a răsturnat pe partea stângă, rămânând pe banda de urgență și parțial pe banda 1.

ADVERTISING

Remorca a fost proiectată la 10 metri după autovehicul, ramând pe banda de urgență, scrie Mediafax.

Accident rutier mortal pe autostrada A1, la kilometrul 389, în apropiere localităţii Ilia.La solicitarea primită prin...

Publicată de ISU Hunedoara pe Miercuri, 2 septembrie 2020

"În urma impactului, două persoane din autoturism au rămas încarcerate, potrivit primelor date, cu leziuni grave, iar o altă persoană a decedat", precizează reprezentanţii IGPR.

A murit o femeie însărcinată

Potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, persoana care a decedat era o femeie de 37 de ani, însărcinată, rămasă încarcerată în urma accidentului, în mijlocul de transport răsturnat circulând în total şapte persoane, dintre care patru bărbaţi şi trei femei, toţi cu cetăţenie bulgară.

ADVERTISING

La faţa locului, la solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu şase autospeciale şi autosanitare.

"În urma accidentului, o pasageră a fost prinsă parţial sub autovehiculul răsturnat. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare, aceasta a fost declarată decedată.

Dintre ceilalţi pasageri, au fost transportate la spitalul din Deva două femei, care, din primele investigaţii, sunt rănite, una uşor şi cealaltă grav. Se circulă pe banda 2 momentan. În cauză a fost întocmit dosar penal", au transmis şi reprezentanţii IPJ Hunedoara.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇