Adrian Mutu acuză FCSB după eșecul din derby: "Astea mi se par găinării"

Adrian Mutu acuză FCSB după eșecul din derby: "Astea mi se par găinării"

Adrian Mutu a lansat acuzații la adresa celor de la FCSB după ce Rapid a fost învinsă în derby-ul de pe Arena Națională.

Mutu a acuzat faptul că fanii giuleșteni au primit doar 2.400 de bilete la această partidă și au fost așezați la inelul 3, împărțiți în două grupuri.

"Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta… Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții. Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

ADVERTISING

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor. Nu e OK! Astea sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a răbufnit Adrian Mutu, potrivit Gsp.ro.

Amintim că FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în etapa a 17-a din Superliga.

Pentru FCSB au marcat Cordea, Compagno și Octavian Popescu, iar pentru Rapid a înscris Dugandzic.

ADVERTISING

După acest rezultat, FCSB este pe locul 7, cu 23 de puncte, iar Rapid e pe 2, cu 32 de puncte. FCSB are două meciuri mai puțin disputate.

Pentru FCSB urmează deplasarea de la Galați din Cupa României, de joi de la ora 21:00, și confruntarea de la U Craiova 1948, de pe 13 noiembrie, de la ora 21:00. Rapid se va duela cu Farul în Cupa României și apoi cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!