Elrond devine MultiversX și lansează trei noi produse pentru Metaverse

Elrond devine MultiversX și lansează trei noi produse pentru Metaverse

Elrond, startupul care construiește tehnologia blockchain la scara internetului, a anunțat la X DAY Paris că evoluează și se transformă în MultiversX.

Compania își extinde astfel viziunea de a construi noua economie a internetului, dincolo de frontierele spațiului fizic și a ce înseamnă internetul azi.

MultiversX, fostul Elrond Network, a anunțat și trei noi produse - care vor sta la baza evoluției viitoare:

  • xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conține aplicații de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include și un set de funcții și aplicații pentru orice creator, brand sau companie.
  • xPortal (care va înlocui aplicația Maiar) este un adevărat super app, un portal spre Metavers, și locul unde își au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare.
  • xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O rețea de metaversuri interoperabile. Un prim mod de a crea “planete” digitale în această nouă lume.
ADVERTISING

MultiversX introduce o nouă și ambițioasă viziune, lansând trei produse noi ce deschid o nouă punte între Metaverse și lumea reală. Evenimentul X Day din Paris este locul unde această viziune a fost prezentată, cu susținerea miniștrilor digitalizării din Franța și România, a întregii comunități, și unele dintre cele mai sclipitoare minți ale industriei”, a spus pe scena X Day Paris Beniamin Mincu, CEO și fondator MultiversX (fostul Elrond Network).

MultiversX introduce un nou cadru de colaborare și set de instrumente care creează premisele pentru un joc cu un impact major și pozitiv: redefinirea întregului spectru de experiențe umane și reinventarea fiecărei verticale de business în această nouă lumină”, a adăugat el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

MultiversX va continua să construiască peste succesul remarcabil al tehnologiei, comunității și ecosistemului Elrond Network. Va continua să avanseze protocolul și instrumentele blockchain scalabile și inovatoare înspre misiunea de a prolifera tehnologia Web3.

În plus, va lărgi scala sa inițială și va crea oportunitatea unică pentru milioanele sale de utilizatori și ecosistemul vibrant. MultiversX va reprezenta schimbarea către metaverse, una care apare o dată la o generație și va utiliza la maximum tehnologia blockchain dezvoltată la Sibiu, antrenând în proces întreaga sa comunitate globală (care a depășit deja 1 milion de utilizatori în aplicația Maiar - care va deveni xPortal). La toate acestea se adaugă ecosistemul masiv de parteneri si proiecte care folosesc tehnologia.

ADVERTISING

Transformarea a fost anunțată la Palatul Brongniart, fostul sediu istoric al bursei din Paris, unde Jean-Noel Barrot, ministrul francez pentru tranziție digitală și telecomunicații, Sebastian Burduja, ministrul român al cercetării, inovației și digitalizării, precum și importanți lideri ai industriei din domeniul finanțelor, blockchain, Web3 și metaverse dezbat până sâmbătă, 5 noiembrie, viziunea MultiversX.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇