Încă un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Tânărul de 17 ani este cercetat pentru conducere fără permis

Încă un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Tânărul de 17 ani este cercetat pentru conducere fără permis

Poliţiştii din Bucureşti au urmărit un şofer care nu a oprit la semnal, iar atunci când l-au prins, într-o localitate din Ilfov, au stabilit că are 17 ani. Adolescentul este acum cercetat pentru conducere fără permis. Acesta este al doilea incident similar petrecut în ultimele zile în Capitală.

Poliţia Capitalei a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că, vineri seara, poliţiştii aflaţi pe o stradă din Sectorul 2 au observat un şofer care, prin comportament, le-a atras atenţia. 

„Poliţiştii au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor şi a părăsit zona.  În urmărirea acestuia au plecat mai multe echipaje de poliţie, iar în urma verificărilor efectuate au depistat autoturismul şi conducătorul acestuia, în vârstă de 17 ani, într-o localitate din judeţul Ilfov”, a anunţat Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Tânărul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Un incident similar a avut loc tot săptămâna aceasta, când un şofer a provocat mai multe incidente în trafic, în Capitală, și a refuzat să coboare de la volan, la solicitarea polițiștilor și jandarmilor, demarând în trombă printre pietoni.

În urma incidentelor de miercuri noaptea, el a fugit, fiind găsit după 24 de ore, acasă la bunica sa. Avocații tânărului spun că acesta a motivat fuga sa prin faptul că s-a speriat. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇