Premieră la FCSB: Mihai Stoica îl contrazice public pe Nicolae Dică și susține că antrenorul a mințit

Premieră la FCSB: Mihai Stoica îl contrazice public pe Nicolae Dică și susține că antrenorul a mințit

Mihai Stoica l-a contrazis public pe Nicolae Dică și a susținut că antrenorul FCSB a mințit.

Stoica susține că decizia de a trimite rezervele la partida cu Silkeborg nu i-a aparținut lui Nicolae Dică, deși antrenorul afirmase acest lucru, ci patronului.

"Ideea nu i-a aparținut. Sigur, scorul rămâne, e umilitor, dar nu are nicio legătură cu traseul lui Dică la noi. Noi avem meci duminică la Ploiești, pentru el ne-am pregătit. Încă o dată, decizia nu i-a aparținut lui Dică. Nu știu dacă depinde de meciul cu Petrolul. E antrenorul care a calificat echipa în grupe și a adus 4 milioane de euro", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Declarația lui Stoica vine să contrazică ceea ce a susținut Nicolae Dică înaintea partidei cu Silkeborg.

Atunci, Dică s-a enervat la conferința de presă și a susținut că este sută la sută decizia sa.

"Ce să mi se comande? Am spus în momentul în care am venit la echipă că-mi doresc ca jucătorii să joace din trei în trei zile. Am făcut acest lucru, am jucat din trei în trei zile cu ei, am văzut că nu este OK. După ce am intrat în grupe, am jucat cu West Ham și am considerat că, după acele jocuri, jucătorii au nevoie de odihnă. De aceea am decis să rămână jucătorii acasă", a tunat Dică.

ADVERTISING

"Este decizia mea, eu am decis asa! Bineînțeles că am discutat cu patronul. Este clar că nu sunt singur la club. În momentul în care iau o decizie mă consult cu staff-ul tehnic, cu MM, cu patronul echipei, dar îmi spun părerile și ce vreau să fac", a adăugat tehnicianul în vârstă de 42 de ani.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!