Top 5 idei de cadouri utile pentru casă nouă

Top 5 idei de cadouri utile pentru casă nouă

Dacă ai o rudă care tocmai s-a mutat într-o casă nouă sau un prieten care te-a invitat să-ți arate noul apartament, cu siguranță vrei să-i oferi un cadou. Fiindcă mutatul este o perioadă stresantă, care implică muncă asiduă, îi poți înveseli pe cei dragi cu ajutorul unui cadou.

Din fericire, ai la dispoziție numeroase idei de cadouri, fie că le oferi unui prieten sau unei mătuși. Îți venim în ajutor cu idei utile de cadouri pentru casă nouă, care nu dau greș.

Obiecte de mobilier

Când cineva se mută într-o casă nouă, are nevoie de mobilier esențial, precum patul, dulapul, masa, ori canapeaua. Poate că acestea sunt deja cumpărate, însă familia sau prietenii apropiați îți pot spune care sunt obiecte folositoare pe care nu au apucat să le achiziționeze.

ADVERTISING

Astfel, te poți axa pe cumpărarea unor piese mici de mobilier, precum biroul, scaunul sau măsuța de cafea. La fel de potrivite sunt și scaunele sau etajerele.

Dacă nu este nevoie să cumperi un pat pentru cei dragi, întreabă-i dacă le sunt de folos anumite accesorii. De pildă, alege saltele 120x190 de pe mezoni.ro, astfel încât să contribui la somnul odihnitor al celor pe care-i iubești. Atât timp cât știi dimensiunea corectă, oferi un cadou ideal.

Electrocasnice

Alte cadouri perfecte pentru casă nouă sunt electrocasnicele. Totuși, ar fi bine să te asiguri că persoanele apropiate nu dețin deja aparatele pe care intenționezi să le cumperi. Vrei să oferi unei prietene robotul de bucătărie pe care și l-a dorit dintotdeauna? Adaugă-l în coșul de cumpărături și vei aduce zâmbete garantate.

ADVERTISING

Espressorul este un cadou perfect pentru iubitorii de cafea, în timp ce amatorii sucurilor naturale vor aprecia un storcător de fructe. Cauți alte idei? Le poți dărui celor dragi un cuptor cu microunde, un aspirator de ultimă generație sau un toaster.

Piese pentru decor

Ești în căutarea unor cadouri utile de casă nouă? Nu uita de obiectele pentru decor, care bucură orice gazdă. Ai la îndemână numeroase modele, care să ofere o notă de personalitate unei locuințe, indiferent de dimensiune. Pune accent pe rame, perne decorative, ceasuri de perete, tablouri, flori sau covoare, ținând cont de preferințele celui care te cheamă în vizită.

ADVERTISING

Sunt recomandate și lămpile, lumânările parfumate sau difuzoarele de parfum, care se numără printre cele mai populare variante de cadouri.

Articole inteligente

În zilele noastre, tehnologia atinge cote nemaivăzute. Din acest motiv, te poți baza și pe device-urile inteligente, care ușurează munca în gospodărie sau contribuie la relaxare.

Pe lângă aspiratorul de tip robot, ai în vedere și sistemele audio performante sau boxele portabile care funcționează prin bluetooth. Acestea sunt cadouri recomandate pentru amatorii de muzică, care abia așteaptă să asculte melodiile preferate.

Mergi la petrecerea de casă nouă a unei familii cu bebeluș? Oferă un monitor pentru copii, cu ajutorul căruia părinții îl pot supraveghea pe cel mic în orice moment.

Jocuri de societate

Dacă cei care s-au mutat nu au nevoie de nimic sau pur și simplu vrei să le faci un cadou unic, îndreaptă-ți atenția către jocurile de societate. Acestea contribuie la relaxarea persoanelor, fiind ideale după o zi lungă.

Indiferent de tip, jocurile de societate sunt utile, oferă informații noi și distrează orice gazdă. Ia în calcul și articolele amuzante sau personalizate, pe care să le oferi persoanelor cu care ai o relație apropiată.

Inspiră-te din lista noastră de cadouri pentru casă nouă și vei aduce bucurie în viața celor pe care îi iubești. Bucură-te alături de ei pentru această realizare și oferă-le daruri pe măsură!