Horoscop zilnic: 31 august

Horoscop zilnic: 31 august

Berbec

Prietenii îți sunt alături cu dialoguri și sfaturi minunate. Sunt posibile neînțelegeri în relația cu persoana iubită sau copiii, dar sunt momente ce nu trebuie luate în seamă. Fii prudent și nu cere mai mult decât ți se oferă.

Spre finalul zilei, tendința de a medita pe seama evenimentelor zilei este mare și binevenită. Ai încredere că vei depăși totul cu bine.

Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 septembrie 2020

Taur

Se pare că astăzi vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neîntelegeri, discuții contradictorii, însă nu sunt motive de îngrijorare. Totuși, fii atent ce ți se reproșează și încearcă să faci remedierile necesare.

Un prieten apropiat iți poate oferi informații prețioase legate de locul de muncă. Spre finalul zilei, ocupă-te de cei dragi. Ai grijă de sănătate!

Gemeni

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, astfel că îți sunt favorizate dialogul cu persoane erudite, planificarea unor călătorii, studii, cercetări sau documentare vizavi de domenii spirituale sau profesionale. Renunță la tipare mentale și comportamentale învechite!

Cei care vin astăzi în preajma ta pot fi modele umane demne de urmat.

Oraloscop 31 august - 6 septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Sunt posibile neplăceri din cauza cheltuielilor ivite pe neașteptate. Mai ales cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii pun probleme serioase. Poate fi vorba despre achitarea unei călătorii, a unor programe de studii sau cheltuieli aferente.

Alege prioritățile și nu te lăsa impresionat de vorbele și gesturile celorlalți.

Leu

Bine ar fi să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile reproșuri din partea acestuia vizavi de comportamentul tău din ultimul timp și cam are dreptate.

Ai răbdare să asculți ce are de zis și explică-te în cuvinte puține, dar esențiale. Sunt multe necunoscute în acest segment de viață, dar cu prudență și discernamânt le poți depista corect și la timp.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august - 5 septembrie 2020

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Multă forfotă în preajma ta, mai ales la serviciu. Nu prea ai spor la muncă, relațiile colegiale sunt tensionate, iar despre șefi, bine ar fi să nu știi astăzi. Ocupă-te doar de activitățile ușoare și evită provocările.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii și circulației periferice. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

Balanța

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Veselia de care dai dovadă i-ar putea deranja pe ceilalți, dar mai ales pe cei dragi. Temperează-ți atitudinea!

Relațiile cu persoana iubită sunt tensionate, dar șarmul tău caracteristic poate aduce lucrurile pe un făgaș bun. În după-amiaza zilei se întrezărește multă forfotă în sfera muncii.

ADVERTISING

Scorpion

Treburile gospodărești și dialogurile cu membrii familiei au succes. Curățenii generale, reparații curente, amenajarea grădinii sau achiziționarea unor decorațiuni interioare.

Unele relații sunt tensionate, dar până la finalul zilei totul va fi bine. Ești creativ, vesel pe alocuri și bine ar fi să-i lași și pe ceilalți să se bucure de ideile și realizările tale.

Săgetător

Se pare că în prima parte a zilei vei avea de călătorit. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel încât bine ar fi să exersezi dictonul tăcerea e de aur.

Rudele sau prietenii apropiati îți solicită ajutorul. Rezolvă-ți treburile personale, dar fii alaturi și de cei dragi. După-amiaza este favorabilă relaxării și dialogului cu cei dragi.

Capricorn

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te astepți mai puțin.

În a doua parte a zilei, o rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Vărsător

O zi minunată, deoarece ai energie și o mare dorință de afirmare. Relațiile parteneriale te solicită  mult, însă totul este în favoarea ta. Recomandarea astrelor este să-ți programezi vizite la saloanele de întreținere corporală sau să te gândești la  parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală și relațională.

Cadouri-surpriză sau o recompensă binemeritată.

Pești

Esti destul de retras astăzi. Dorința de a fi doar cu tine însuți este la cote înalte. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator și pe inimă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Cheltuiește doar strictul necesar.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇