Un internațional român regretă că nu a fost convocat la naționala Ungariei

Un internațional român regretă că nu a fost convocat la naționala Ungariei

Un jucător care face parte din lotul României de tineret Under 21, convocat recent de Emil Săndoi pentru cele două amicale cu Spania și Olanda, a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare

Marius Corbu, jucător cu deja 3 selecții la naționala României de tineret, evoluează în Ungaria pentru Academia Puskas și regretă că nu a putut juca pentru naționala Ungariei la nivel de seniori.

Acest lucru a fost dezvăluit chiar de el într-un interviu pentru țara de la vest de România, Corbu fiind unul dintre cei mai promițători fotbaliști români care joacă în străinătate.

U21 | Marius Corbu, drumul de la suporterul din Cădărești, Bacău, la tricolorul cu vis de EURO

"M-au căutat de la naţională, nu Marco Rossi personal, ci alți oameni din staff-ul naţionalei Ungariei. Ei au spus că vor să lucreze cu mine şi că vor încearca totul pentru a face posibil acest lucru. Din păcate, nu s-a putut. Este o situaţie foarte dificilă, dar sunt şi fericit pentru că înseamnă că fac lucrurile bine. Sunt foarte tânăr, în fotbal totul se pot schimba multe de la o zi la alta. Dacă nu profit de șansa pe care o am, s-ar putea să fie rău pentru cariera mea", declara Corbu pentru maghiarii de la m4sport.hu.

ADVERTISING

Corbu a fost crescut de către cei de la Miercurea Ciuc și acum are contract cu Academia până în 2024. În total, el a jucat 71 de meciuri pentru formația maghiară, marcând 6 goluri și oferind 6 assist-uri.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!