Presa din Norvegia, vehementă despre meciul FCSB - Viking: "A fost un jaf al fotbalului"

Presa din Norvegia, vehementă despre meciul FCSB - Viking: "A fost un jaf al fotbalului"

Presa din Norvegia analizează înfrângerea suferită de FCSB pe teren propriu contra celor de la Viking.

Jurnaliștii de la publicația Dagsavisen scriu că FCSB nu merita să piardă și că victoria lui Viking este complet întâmplătoare.

"Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare și nu cred că este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăște intens, echipa are atât de mulți jucători buni care pot exploda în orice moment.

ADVERTISING

Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Inițial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking și a ajuns în situații periculoase. Într-un final au reușit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București, în ciuda unui plan de joc bun. FCSB a trimis de două ori în bară și mult mai multe șanse decât Viking", a scris Dagsavisen.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman.

ADVERTISING

Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, în deplasarea din Norvegia.

Este meciul de care depinde viitorul FCSB, întrucât Gigi Becali a anunțat din nou că nu va mai investi în transferuri dacă echipa nu va intra în grupe.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!