Marius Șumudică, tiradă dură împotriva fotbaliștilor de la FCSB: ”Să-i pupe picioarele lui Gigi Becali”

Marius Șumudică, tiradă dură împotriva fotbaliștilor de la FCSB: ”Să-i pupe picioarele lui Gigi Becali”

Antrenorul român Marius Șumudică, în prezent pe banca saudiților de la Al Raed, a comentat situația tensionată de la FCSB și rezultatele slabe de la debutul sezonului bifate de echipa patronată de Gigi Becali.

FCSB a pierdut joi seara în Georgia cu Saburtalo, în prima manșă din turul II preliminar al Conference League, scor 0-1. Șumudică i-a dat dreptate lui Becali în ceea ce privește implicarea la echipă, dar a și criticat unii jucători despre care spune că nu au ce căuta la FCSB:

”Nu știu dacă le face bine sau nu (n.r: e vorba de criticile lui Becali aduse jucătorilor), dar sunt banii lui. Și eu dacă am o covrigărie și zic că trebuie să arate covrigul într-un fel, iar altul mi-l face într-un alt fel, iar eu vând covrigul mai bine în forma pe care am făcut-o eu, atunci îi zic: 'Băi, stai pe dreapta!'.

ADVERTISING

Au fost oameni care au decis transferuri la FCSB. Să mă ierte Dumnezeu, ce jucători au venit… mie mi-ar fi jenă să îmbrace tricoul Stelei (n.r.: FCSB-ului). Și acum sunt unii jucători care trebuie să-i pupe picioarele lui Gigi Becali că joacă la FCSB. Sunt jucători pe care i-am antrenat, la mine nici nu se antrenau, stăteau prin tribună și dădeau mâna cu bodyguarzii. Să zică mersi, să-i pupe picioarele lui Gigi Becali că îi ține prin lot.

Pe vremuri, ca să joci la echipele astea, trebuia să fii șmecher, să ai sânge în instalație. Acum, când auzi cine joacă… Șut, But, nici n-am auzit, să dea Dumnezeu să ajungă Șut un fotbalist de valoare, dar nu văd nimic”, a declarat fostul jucător din Giulești pe aeroportul Henri Coandă, înainte de a pleca în Turcia.

Până la returul cu Saburtalo de joia viitoare de pe Arena Națională, FCSB va disputa duminică derbiul cu Rapid în deplasare, meci LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!