Horoscop zilnic: 1 iulie

Horoscop zilnic: 1 iulie

Berbec

Luna din Leu te face astăzi dornic să ieși la rampă. Vrei să te afirmi, dar acest impuls nu ar trebui să se manifeste cu orice preț. Dacă te dai prea mult peste cap, riști să pierzi totul. În cuplu, ar trebui să te împăunezi cât mai puțin. Partenerul s-ar putea să te considere cam arogant și să te taxeze.

Berbecii care își iau astăzi nasul la purtare și ajung precum Pinocchio o pățesc. Li se taie… nasul. Prin urmare, ei ar trebui să fie cât mai naturali și să nu încerce să epateze în mod artificial.

Taur

Agitație mare pe capul Taurilor astăzi. Ei își pun în gând să facă mult zgomot acasă. Iar pentru asta, sunt dispuși să se ia la trântă cu oricine. Totul capătă astăzi un accent imperativ: așa vrea Taurul, întocmai trebuie să se facă. Prin umare, nativii acestei zodii sunt destul de puși pe ceartă și de inflexibili.

Tocmai de aceea, trebuie să accepte și alte puncte de vedere, mai ales că judecata lor ar putea fi prea subiectivă. Poate ar fi cazul să mai amâne câteva zile deciziile care pot afecta familia și locuința.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2022: Activitate intensă!

ADVERTISING

Gemeni

Gemenii se bucură astăzi de protecție din partea astrelor. Mai ales cei care susțin examene sau pleacă la drum. Gemenii sunt elocvenți, stiu să plaseze la momentul potrivit cuvântul cheie care să înduplece interlocutorul. De felul lor, Gemenii vorbesc oricum mult, numai că astăzi au șansa de a vorbi și cu folos.

Se pot parafa înțelegeri astăzi sau chiar contracte. Gemenii care activează în domeniul vânzărilor sau al relațiilor publice își pot da astăzi măsura talentului.

Rac

Pentru Raci, se arată o zi destul de costisitoare. S-ar putea că ei să-și dorească să facă astăzi cumpărături și să-și procure obiecte prețioase ori bunuri scumpe de uz casnic. Important este imboldul care îi face să dea spargerea la pușculiță. Dacă vor să cumpere te miri ce doar pentru a demonstra că își permit, atunci raționamentul este greșit, iar fapta lor nu se poate numi decât “risipă”.

De aceea, Racii ar trebui să cheltuiască astăzi rațional, doar pe ceva ce s-ar putea incadra la capitolul “investiții”.

ADVERTISING

Leu

Leii au toate șansele să atingă astăzi punctul de fierbere. Și nu de la temperatura de afară. Ei simt acum un freamăt interior care nu le dă pace. Vor să arate cine sunt, să dea tot ce au ei mai bun. Își doresc să arate mai bine, să se facă cunoscuți, să fie apreciaţi la adevărata lor valoare. Leii își vor investi toată energia în această direcție a afirmării. Și nu e rău deloc, pentru că asta îi poate face să se simtă împliniți.

Oracolscop 27 iunie - 3 iulie 2022

Fecioară

Fecioarele sunt astăzi cea mai sensibilă zodie din punct de vedere medical. De aceea, cei peste doi litri de apă care trebuie consumați pot fi astăzi vitali. Circulația sanguină și, în special, inima pot intra în zona de risc a Fecioarelor: palpitații, senzație de sufocare, hipertensiune etc.

De aceea, Fecioarele care tot amână o vizită la medic de ceva timp ar trebui să își ia astăzi inima în dinți și să meargă la cabinet. Ele ar trebui să accepte astăzi sfaturi legate de protejarea sănătății și de îmbunătățirea stilului de viață.

ADVERTISING

Balanță

Balanțele par a fi astăzi în centrul atenției. Simpla lor prezență este suficientă pentru a se face remarcate. Încăperea unde intră o Balanță se poate lumina de-a dreptul. Balanțele parcă radiază, sunt pline de idei și de bună dispoziție. Ele pot fi astăzi sufletul întâlnirilor sau petrecerilor, dacă este cazul.

Balanțele pot înnoda astăzi foarte ușor relații de prietenie și pot cunoaște persoane influente.

Scorpion

Scorpionii au astăzi o zi plină de ambiție. Cariera ar putea să le întunece mințile. De aceea, orice Scorpion ar trebui să își cunoască foarte bine scopurile, pentru a-și putea dirija corect energiile. Scorpionul care știe exact ce vrea are mari șanse să obțină. Cel care bâjbâie dornic de afirmare la modul abstract va ramâne cu năzuințele. Poate fi o zi a deciziilor majore pentru Scorpioni.

MARTE în BERBEC, 25 Mai - 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Săgetător

Luna în Leu le conferă astăzi Săgetătorilor puterea de a-i inspira pe alții. Săgetătorii pot fi luați drept etalon. Cel mai avizat sfat pentru oricine îl poate da astăzi un Săgetător, fie că e vorba de afaceri, de dragoste sau de viață, în general.

Săgetătorii pot fi recunoscuți acum drept autorități în domeniul lor de competență. La Săgetători se poate merge astăzi ca la izvorul de înțelepciune de unde se adapă toată lumea.

Capricorn

Capricornii au astăzi impulsul de a-i lua pe ceilalți la bani mărunți. Dacă cineva a apucat să facă o promisiune Capricornului și nu s-a ținut de ea, e vai și amar. Capricornii nu uită și nu iartă nimic, așa că vorbele lor vor acoperi un registru de la aspru la agresiv.

De aceea, nativilor acestei zodii li se recomandă să fie astăzi cât mai puțin pretențioși cu ceilalți. Una peste alta, ei acționează ca factori de mobilizare și de dinamizare a persoanelor din jurul lor.

Vărsător

Vărsătorii au astăzi puterea să sucească mințile oricui, cu o singură condiție: dacă mai au suficientă energie după ce partenerul de viață le-a sucit lor mințile. Luna din Leu are un efect de bumerang astăzi pentru Vărsători. Pe de o parte, partenerii de viață îi pot copleși pe Vărsători cu nemulțumiri. Pe de altă parte, în arena publică, Vărsătorul este imbatabil.

De aceea, soluția pare simplă pentru el: să se eschiveze acasă și să își descătușeze exuberanța în deplasare.

Pești

Arde! Asta poate fi impresia pe care o au astăzi Peștii la serviciu. Parcă orice sarcină are caracter urgent. Totul are termen de livrare ziua de ieri. Peștii sunt la foc automat astăzi, trebuie să dreagă ce au stricat alții, trebuie să se încadreze în timp și trebuie să mai dea și randament.

De aceea, prima regulă pentru ziua de azi ar fi să-și păstreze calmul. Chiar dacă nu termină tot ce și-au propus, nu e un capăt de țară. Ei trebuie să evite superficialitatea, pentru că nu le stă în fire și să lucreze meticulos, așa cum le place.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇