Horoscop zilnic: 18 mai

Horoscop zilnic: 18 mai

Berbec

Până după-amiază, cât timp Luna este încă în Săgetător, ești binedispus și optimist, stare care te ajută să depășești orice problemă și orice neînțelegere apărută în relațiile cu colegii sau cu o rudă.

Este o perioadă propice întâlnirilor, conversațiilor îndelungi cu prietenii sau stabilirii unor detalii legate de o vacanță. După ora 16:00, Luna intră în Capricorn și te responsabilizează în privința unor sarcini profesionale nefinalizate.

Taur

În prima parte a zilei, gândul îți este în continuare la bani. Și chiar este posibil să te alegi cu un cadou sau cu un câștig neașteptat, obținut printr-o conjunctură norocoasă, de tip „omul potrivit, la locul potrivit”.

Pe de altă parte, sunt avantajate demersurile pentru obținerea unui împrumut, a unei sponsorizări sau a unei moșteniri. Spre seară, este posibil să te documentezi în vederea alegerii unui itinerariu de vacanță sau să citești o carte bună.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 mai

Gemeni

Este posibil ca astăzi să apară o problemă neprevăzută în carieră sau o neînțelegere în relația cu o instituție publică ori cu autoritățile. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, cel mai indicat este să o rezolvi pe calea justiției sau apelând la cunoștinte cu putere de influență.

De asemenea, astăzi există posibilitatea semnării unui contract de colaborare sau luării unor măsuri pentru depășirea unui impas profesional.

ADVERTISING

Rac

În prima parte a zilei pot apărea răsturnări de situație în ce privește derularea unui proiect, negocierea unui contract sau obținerea unui document de la locul de muncă. E bine să nu intri în panică, ci să aștepți până după-amiază, când există șanse mult mai mari de rezolvare.

Pe de altă parte, astăzi, tot în prima parte a zilei, poți beneficia de un câștig financiar prin intermediul partenerului de viață sau a unui partener de afaceri. În orice caz, se prefigurează o conjunctură norocoasă sub aspect financiar.

MERCUR în Gemeni, 30 aprilie – 5 iulie. Căile nebănuite ale informațiilor

Leu

În prima parte a zilei poți avea o idee de proiect excepțională, care poate părea irealizabila în ochii celorlalți, ceea ce nu te convinge însă să dai înapoi. De fapt, spre seară, chiar te vei apuca să pui niște idei pe hârtie sau să îți planifici primii pași pe care îi ai de făcut.

Până în ora 16:00, nu sunt recomandate investițiile sau speculațiile financiare, pentru că tinzi să fii pripit și să faci alegeri păguboase. Este însă o perioadă buna pentru întâlniri, discuții sau planuri împreună cu partenerul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi excelentă pentru schimbări legate de spațiul locativ, reamenajări, redecorari sau investiții pentru casă. Pe lângă meticulozitatea ta nativă, acum dispui și de originalitate, așa că pot ieși lucruri extraordinare de pe urma ideilor tale.

Probabil că partenerul de viață va fi mai greu de convins în privința acestor idei, dar cu diplomație și concesivitate veți ajunge la un consens în cele din urmă.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2022: Putere și măiestrie!

Balanță

În prima parte a zilei, Luna în Săgetător, pe zona studiilor, călătoriilor și comunicării, îți stimulează curiozitatea, dorința de studiu și mai ales talentul artistic exprimat prin scris. Este o zi în care poți afla multe informații noi și interesante, poți redacta o lucrare de excepție sau poți face o călătorie ori niște drumuri neplanificate, în interes de serviciu.

În continuare există risc de încurcături în acte, așa că fii atent ce semnezi și, mai ales, unde pui documentele.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi poți avea parte de surprize plăcute în plan financiar, însă nu e vorba despre bani veniți în plus la salariu, ci mai degrabă despre o investiție sau tranzacție profitabilă, mai ales dacă are la bază o idee mai veche pe care ai abandonat-o în trecut.

Totuși, ar trebui evitate speculațiile financiare și jocurile de noroc, care îți pot cauza pierderi mari de bani. Spre seară, o vizită la o rudă poate fi de bun augur.

Săgetător

Până după-amiază, Luna se afla în continuare în semnul tău zodiacal, aducandu-ți ipostaze benefice și stimulandu-ți gustul de comunicare, curiozitatea și dorința de mișcare. Este un moment propice pentru a face o scurtă călătorie, pentru vizite, discuții și întâlniri importante.

Pe de altă parte, treburile casnice ar trebui amânate, în primul rând, pentru că nu ai răbdarea necesară și în al doilea rând pentru că nu ai spor și, până la urmă, oricum nu vei finaliza ceea ce ți-ai propus.

Oracolscop 16 – 22 mai 2022

Capricorn

Prima parte a zilei poate fi destul de obositoare, mai ales daca îți desfășori activitatea într-un mediu zgomotos ori aglomerat. Nu ai dispoziția necesară să socializezi, ai stări de spirit schimbătoare și te superi destul de ușor, ori de câte ori ți se pare că cineva face aluzii nepotrivite. Însă începând cu orele 16:00 ești din ce în ce mai tonic și mai eficient în tot ceea ce faci.

Jupiter în Berbec, infuzie de curaj și creștere interioară

Vărsător

Revine atmosfera de armonie și bună înțelegere în casa ta. Ți-e drag să te întorci acasă de la serviciu, iar azi, în mod special, te vei simți ocrotit și cocoloșit. Îți reamintesc să mulțumești pentru ceea ce primești și, chiar dacă astăzi vei avea o atitudine egoistă, să îți faci o promisiune că în curând vei oferi familiei o frumoasă călătorie în străinătate.

Poate chiar călătoria la care visați de ceva vreme să o faceți cu tot cu copii. În continuare ai ocazia să pui în practică cunoștințele superioare pe care le-ai dobândit, legate de dobândirea de bunuri și de bani.

Pești

Planul profesional este în continuare prioritar pentru tine, mai ales până spre după-amiază. Este posibil să afli niște informații importante care vizează cariera, în timpul unor discuții de culise. Aceste informații te-ar putea ajuta să accezi mai ușor la o funcție sau să obții un proiect.

Spre seară, ar fi bine să lași deoparte toate preocupările și să accepți o invitație în oraș sau o întâlnire cu prietenii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇