Ce pariu are Edi Iordănescu pentru primele meciuri oficiale ale României din Nations League

Ce pariu are Edi Iordănescu pentru primele meciuri oficiale ale României din Nations League

Edi Iordănescu, noul selecționer al României, este în căutare de soluții pentru primele meciuri oficiale ale reprezentativei noastre, în luna iunie, în Liga Națiunilor.

Iar fostul antrenor de la FCSB sau CFR Cluj a vorbit recent într-un interviu despre situația specială a lui Nicușor Stanciu, transferat recent din Cehia la Wuhan Three Towns, în China.

Selecționerul spune că el crede că se poate baza în continuare pe decarul român: "Cred foarte tare în continuare că echipa națională are în continuare nevoie de Nicolae Stanciu. Nicușor are ce să ofere, indiscutabil, pentru echipa națională. Mă deranjează că a plecat în China, dar nu este o decizie care să îi aparțină doar lui", puncta Iordănescu într-un interviu pentru cei de la Pro Arena.

Stanciu a fost transferat de cei de la Slavia Praga la Wuhan pentru 4 milioane de euro, iar în China fostul jucător stelist are un salariu imens, de 3 milioane de euro pe an.

ADVERTISING

El are astfel cel mai mare salariu dintre toți fotbaliștii profesioniști din România.

Iordănescu nu l-a convocat totuși pe Stanciu în primele sale două jocuri amicale, 0-1 cu Grecia și 2-2 cu Israel.

România va juca 4 dintre cele 6 meciuri din grupa de Nations League în luna iunie, primul fiind programat pe 4 iunie în Muntenegru, apoi în Bosnia pe 7 iunie, acasă cu Finlanda pe 11 și tot pe teren propriu cu Muntenegru pe 14 iunie.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!