Dan Petrescu a tunat după amicalul cu Dinamo Kiev: "Ne-ați curățat"

Dan Petrescu a tunat după amicalul cu Dinamo Kiev: "Ne-ați curățat"

Dan Petrescu a contestat arbitrajul și după meciul amical cu Dinamo Kiev, disputat miercuri seara în Gruia și încheiat la egalitate, scor 0-0.

La centru a fost fratele lui Istvan Kovacs, cel care în weekend a arbitrat meciul cu FCSB, iar „Bursucul” n-a fost nici de această dată mulțumit.

"Cred că meritam să câștigăm, am jucat foarte bine, iar ei nu știu dacă, per total, au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penaltiuri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale", a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING

"Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB. Nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați curățat. La următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs… E meci amical, dar dacă e penalti, dă, bă baiatule. Două au fost la aceeași fază", a mai spus tehnicianul campioanei.

CFR Cluj și Dinamo Kiev au jucat miercuri seara un meci caritabil, toate încasările urmând a merge către ajutorarea victimelor războiului din Ucraina.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇