Mihai Stoica acuză o implicare politică la CFR Cluj: ”FCSB nu are pe nimeni în spate”

Mihai Stoica acuză o implicare politică la CFR Cluj: ”FCSB nu are pe nimeni în spate”

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, crede că anumite aspecte nu sunt în regulă la campioana CFR Cluj, un club aflat în mari probleme financiare, cu datorii imense după ultimele date oficiale.

FCSB tocmai și-a publicat cifrele oficiale și a ieșit pe plus pe anul financiar 2021, având un profit de circa 2 milioane de euro. Campioana CFR are pierderi de circa 9 milioane, în timp ce Craiova a pierdut peste un milion și jumătate.

El a făcut aluzii la implicări politice care se găsesc în fotbalul românesc, la echipe precum CFR Cluj sau Sepsi: „Eu nu vreau să fac politică, dar o ducem în politică. Sepsi de unde are sponsorizările? E o chestie politică, Ungaria sponsorizează echipe de fotbal pentru că a ieșit Orban (n.r.: Viktor Orban, premierul maghiar), altfel nu o făcea.

ADVERTISING

Cine este în spatele lui CFR Cluj? Oameni care pot convinge firme să sponsorizeze cluburi. Despre ce vorbim aici? Există CFR Cluj pentru publicul larg din România? Nu! Există doar Steaua, FCSB, asta spun cifrele, ratingul. FCSB nu are pe nimeni în spate. Nu are oameni care pot convinge alți oameni să bage bani în sponsorizări. La noi nu există influențe politice, nu avem politicieni în spate. Poți discuta de merchandising, dar în niciun caz de sponsorizări. Sponsorizările vin pentru că așa trebuie”, a declarat Stoica într-o intervenție la televiziunea OrangeSport.

CFR Cluj are datorii imense, de peste 26 de milioane de euro, însă chiar și așa a primit licența din partea FRF pentru următorul sezon competițional.

ADVERTISING

8 puncte au clujenii avans față de FCSB în play-off după primele patru etape disputate.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!