Reacția lui Becali după ce fotbaliștii ucraineni au refuzat ferm să joace la FCSB

Reacția lui Becali după ce fotbaliștii ucraineni au refuzat ferm să joace la FCSB

Gigi Becali a reacționat după ce fotbaliștii ucraineni pe care anunțase că-i va transfera la FCSB până la finalul sezonului au refuzat propunerile.

Becali a afirmat că nu este supărat de faptul că Sergiy Sydorchuk și Taras Stepanenko au refuzat propunerile sale.

"Nu a fost vorba, am spus că eu voi propune dacă ei au nevoie și acum i-am spus băiatului: 'Nu fac asta interesat! Dacă tu vrei, dacă ai poftă să joci, e în interesul tău, vrei să joci, zici că vrei să joci, nu vrei să joci, spui că nu vrei'. Nu e condiționată treaba asta. Dacă vor să joace, să joace. Nu e o chestiune de interes, să nu se interpreteze că o fac cu interes, ca dovadă că el a spus că deocamdată nu vrea, că e situația care e.

ADVERTISING

I-am zis să se antreneze când vrea și după să zică. Pe mine ăsta mă interesează cel mai mult. El, ca și căpitan de echipă, a venit să vadă condițiile și asta este tot. Nu e că s-a auzit pe acolo, eu am spus că în interesul lor e să joace. În interesul lui cum e mai bine să se antreneze sau să și joace? Eu am vorbit cu el, interesul lui e să joace”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro.

De asemenea, Becali a afirmat că speră ca ucrainenii să se răzgândească și să accepte oferta sa.

„E vorba de două luni, ăsta e fotbalist care joacă oriunde, e căpitanul echipei, e fotbalist mare, de clasă. Ne ajuta, dar asta e. El a spus că deocamdată nu, e situația care este. Pe mine Sydorchuck mă interesează cel mai mult.

ADVERTISING

Vor veni la bază, ei vin, sunt 38 de persoane care vin și o să stea aici, le-am arătat toate condițiile și le-a plăcut terenul de antrenament. Ăștia trei se vor antrena separat pentru echipa națională sau poate doar ăsta, nu știu. Ideea a fost de a ajuta și eu zic că îi dau o mână de ajutor să intre să joace, pentru el se antrenează. Se antrenează cu prima echipă sau separat, cum vor. Le-am pus la dispoziție să îi ajut, nu am nevoie de niciun ban, nici nu i-am mai propus nimic, să nu se interpreteze că ajut cu interes. Nu am niciun interes, dacă vrea Domnul să îmi dea campionatul bine”, a adăugat finanțatorul.

ADVERTISING

Anterior, Gigi Becali declarase că FCSB va transfera trei jucători ucraineni până la finalul sezonului. Aceștia se află deja în Romania și Becali susținea că Mircea Lucescu a intermediat mutarea.

Mai mult, Becali declara că nici măcar nu-i va plăti deoarece le face o favoare că-i primește să joace.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!