UEFA a anunțat brigada de arbitri pentru meciul dintre România și Grecia

UEFA a anunțat brigada de arbitri pentru meciul dintre România și Grecia

UEFA a stabilit brigada de arbitri care va oficializa întâlnirea amicală dintre naționalele României și Greciei.

„Meciul de vineri va fi condus la centru de Ricardo de Burgos Bengoechea, acesta avându-i alături pe conaționalii săi spanioli Juan Carlos Yuste Jimenez și Iker de Francisco Grijalba.

În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează și ca tehnician dentar și a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperiență în Segunda Division.

ADVERTISING

În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona – Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum și meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor și ale Conference League.

Are, în 14 meciuri de la La Liga oficiate din sezonul actual, 60 de cartonașe galbene acordate medie de 4,29 / meci, una dintre cele mai reduse din campionat. A acordat și două cartonașe roșii.

Nu are contacte în cariera sa internațională de până acum cu reprezentative ale României, fiind delegat doar, din postura de al patrulea oficial, la meciul Viktoria Plzen – FCSB 1-4 din preliminariile Ligii Campionilor, în 2017", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

Meciul amical dintre România și Grecia se va juca vineri seara, de la ora 20:15, pe stadionul Steaua din Capitală.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇