Jucătorii puși la zid de Becali după înfrângerea lui FCSB cu Farul: "Nu mai poate să mai joace fotbal"

Jucătorii puși la zid de Becali după înfrângerea lui FCSB cu Farul: "Nu mai poate să mai joace fotbal"

Gigi Becali a pus la zid de la FCSB după înfrângerea de duminică seara cu Farul Constanța.

Florinel Coman și nou-venitul Malcom Edjouma au fost clienții finanțatorului „roș-albaștrilor”.

"Coman, săracul, el nu poate să mai joace fotbal. El nu știu ce trebuie să facă, dar nu poate să joace. Le-am și zis să nu mai bată Coman, 'nu mai bate tu, Florinele, că dai pasă la portar'. Dacă facem concurs de dat pase la portar, el dă. Nici eu dacă băteam, nu dădeam așa. Probabil nu-l mai țin picioarele", a spus Becali într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Edjouma, din cauza lui am pierdut meciul ăsta. Nu era pe nicăieri. La început, pasa doar frontal. Acum, nu era pe nicăieri, se încurca în minge. Mi-a zis Petrea că e foarte obosit Edjouma", a mai declarat Becali.

De criticile lui Becali n-au scăpat nici antrenorul Toni Petrea și nici managerul Mihai Stoica.

"I-am rugat pe Petrea și pe MM. Le-am zis să bată Tavi Popescu loviturile libere din stânga. Eu am spus, eu am auzit! I-am zis lui Tănase să ia mingea și să i-o dea lui Tavi Popescu, dar ce să se bage el… că are 30.000 de euro pe lună, nu-l mai interesează", a tunat patronul vicecampioanei României.

ADVERTISING

De altfel, Octavian Popescu este singurul jucător lăudat de Becali: "Avem un singur jucător la ora asta, Tavi Popescu. Doar cu el nu poți câștiga campionatul. N-ai cum să câștigi campionatul cu un singur jucător".

FCSB a pierdut meciul cu Farul, scor 0-2, disputat duminică seară în etapa a 27-a a Ligii 1.

"Roș-albaștrii" au rămas pe locul doi în clasamentul Ligii 1, dar sunt acum la 11 puncte în spatele primei clasate, CFR Cluj.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇