Florin Tănase, atac la patronul Becali după egalul cu Mioveni: „Keșeru trebuia să fie în lot!”

Florin Tănase, atac la patronul Becali după egalul cu Mioveni: „Keșeru trebuia să fie în lot!”

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase a avut un atac voalat către patronul său Gigi Becali, sâmbătă seara, la capătul unui egal tensionat între gruparea roș-albastră și CS Mioveni, scor 1-1.

Un egal care încurcă enorm pe FCSB în lupta pentru titlu, căci în cazul unei victorii, roș-albaștrii s-ar fi putut apropia de lidera CFR Cluj, la doar 3 lungimi.

Tănase a izbucnit la final de meci, acuzându-și proprii colegi de jocul slab, dar făcând referire și la patron, pentru faptul că l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru pentru a-i face loc lui Andrei Burlacu, care a făcut un joc catastrofal: „E o mare dezamăgire. Când trebuia să câștigăm și să punem presiune pe CFR, n-am făcut-o. La fel ca și în meciul cu FCU Craiova (n.r.: acel egal, 2-2). Din păcate, ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului și e păcat pentru munca depusă. Eram aproape de CFR, dar din păcate nu reușim, atunci când e mai important, să câștigăm. Da, cu siguranță am fi avut nevoie de Keșeru. Meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol cu Chindia. Merita să fie în lot!

Am avut o singură ocazie în repriza a doua, am întâlnit o echipă care se apără foarte bine. Cu siguranță nu am jucat la fel de bine cum am făcut-o în a doua repriză cu Chindia. N-a mai funcționat schimbarea sistemului acum. Au fost 14 schimbări dintr-o dată, rotiri... trebuie să analizăm și să ne revenim, să câștigăm”, declara Tănase după joc la LookSport.

ADVERTISING

Pentru FCSB urmează o partidă de pe teren propriu cu Farul Constanța, duminica următoare. Mai sunt doar trei etape de disputat din sezonul regular al Ligii 1.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!