Cornel Dinu face o declarație surprinzătoare despre FCSB

Cornel Dinu face o declarație surprinzătoare despre FCSB

Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, a făcut o declarație surprinzătoare despre FCSB.

Dinu a afirmat că își dorește ca FCSB să ia titlul în lupta cu CFR Cluj, deoarece apreciază strategia de a promova jucători români.

"Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături, dar nu mă gândesc că aş fi un partizan sau un admirator al FCSB, ce a fost a fost şi rămâne, dar strategia FCSB-ului o doresc învingătoare, decât să aduc jucători din afară", a spus Dinu la Telekom Sport.

De asemenea, Dinu a mai spus că toate cluburile ar trebui sa copieze modelul de la FCSB.

ADVERTISING

"Sunt de acord cu strategia lui Becali, în ciuda discursului, dar din punct de vedere al strategiei, de a creşte şi a lua jucători români, precum Hagi… E soluţia cea mai rentabilă pentru fotbalul românesc, iar acest lucru ar trebui să domine, ca un gentlemen agreement, să ne punem toţi de acord cu strategia asta", a declarat Dinu.

În schimb, Dinu este de părerere că FCSB ar trebui să aibă o continuitate mai mare la nivelul băncii tehnice.

"Problema e pe partea tehnică, schimbă antrenorii la trei, patru luni. Aici trebuie o stabilitate, iar toate echipele ale fotbalului mondial se rostesc pe de rost. FCSB a ajuns la acest lucru.

ADVERTISING

Marea problemă, nu doar a FCSB, ci la toate echipele, e la nivelul apărătorilor centrali. Miron şi Cristea sunt vulnerabili. Săpunaru, Tamaş şi Burcă ies în relief şi m-aş cam opri. S-a oprit firul creşterii propriilor jucători", a conchis Dinu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!