Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5. Onțanu va fi sprijinit de partidul Antenelor

Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5. Onțanu va fi sprijinit de partidul Antenelor

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5, din partea PPU (social-liberal), au anunţat, duminică, reprezentanţii formaţiunii.

PPU este partidul sprijinit intens de trustul Intact, din care fac parte Antenele.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PPU, Cristian Popescu Piedone şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Sectorului 5, fiind astfel primul candidat înregistrat oficial în Bucureşti.

”Pe Primăria Sectorului 5 văd că scrie <<Aproape de Oameni>>. Da, cu siguranţă cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”, a transmis Cristian Popescu Piedone, după depunerea candidaturii.

ADVERTISING

Candidatul PPU (social-liberal) a depus şi lista consilierilor, documente însoţite de peste 4.000 de semnături de la susţinători.

La Sectorul 2 PPU (social-liberal) şi ADER au semnat o alianţă electorală pentru susţinerea lui Neculai Onţanu, în timp ce la Sectorul 4 a fost formată o alianţă pentru susţinerea actualului primar, Daniel Băluţă.

La Sectorul 3 va candida Ulise Toader, din partea PPU (social-liberal).

În decembrie 2019, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, decizia nefiind definitivă. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește mai multe despre candidaturile din București la locale 2020:

Firea anunţă candidaţii PSD pentru primăriile de sector

Ponta și-a anunțat candidații pentru București - Generalul Ioan Sîrbu, la Primăria Capitalei: Vin la Primărie pentru că acum e nevoie mai mult ca oricând de un medic

Cum au fost aleși candidații antiPSD pentru Capitală și de ce a rămas PMP afară. Riscul să se amâne alegerile: 50% - Interviu video cu Dragoș Tudorache

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇