Mihai Stoica dezvăluie cine e jucătorul care are 0.5% șanse să ajungă la FCSB: A fost ofertat deja

Mihai Stoica dezvăluie cine e jucătorul care are 0.5% șanse să ajungă la FCSB: A fost ofertat deja

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a mai făcut o ofertă pentru un jucător din Liga 1 în ziua în care l-a transferat pe Malcom Edjouma de la FC Botoșani.

Este vorba despre colegul acestuia de la FC Botoșani, fundașul central Jyskim Dawa, care impresionează prin fizicul său.

Stoica spune însă că transferul este aproape imposibil de realizat în aceste zile.

"A fost o discuție între patronii celor două cluburi, dar nu cred că se va face. Cred că noi am cam închis-o. Are 0.5% șanse să ajungă la noi. E și o chestiune de ordin financiar", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

Pe de altă parte, antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, a afirmat că este de acord să-l lase pe Dawa la FCSB, dar patronul Valeriu Iftime nu dorește.

"Sunt discuții și în acest moment, numai că patronul a hotărât să spună stop. Mai avem câteva meciuri să ne atingem obiectivul și nu vrem să destabilizăm prea mult axul central. Eu i-am spus domnului Iftime să-l dea", a afirmat Croitoru la Digi Sport.

Dawa are 25 de ani, e născut în Franța, are 1.94 înălțime, iar în acest sezon a marcat 3 goluri în 16 meciuri pentru FC Botoșani.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!