Primele impresii ale lui Darren Cahill despre noua jucătoare: "Nu o pot antrena ca pe Simona"

Primele impresii ale lui Darren Cahill despre noua jucătoare: "Nu o pot antrena ca pe Simona"

Darren Cahill a făcut primele declarații despre colaborarea cu Amanda Anisimova, tânăra pe care a preluat-o la începutul acestui an.

Australianul a afirmat că Anisimova este o jucătoare complet diferită de Simona Halep și că trebuie să gândească o strategie nouă pentru a-i ridica nivelul.

"Nu o pot antrena pe Amanda cum o antrenam pe Simona. Au jocuri complet diferite. Așa că am nevoie de timp să înțeleg ce își dorește, ce joc își dorește să creionez, un stil care i se potrivește. Dar important este să creadă în ea. Ce a făcut în Australia i-a redat încrederea că poate fi acolo sus, iar acum trebuie să ne întoarcem la muncă.

ADVERTISING

Nivelul din tenisul feminin este mai puternic decât în ultimii ani, nu mai există jucătoare care să domine circuitul. Acum trebuie să fii tare din primul tur deoarece poți întâlni oricând o jucătoare periculoasă. Oricine din primele 30 de jucătoare ale lumii poate câștiga un Grand Slam", a spus Darren Cahill.

Sub comanda lui Darren Cahill, Amanda Anisimova s-a oprit în optimile de la Australian Open, fiind învinsă de Ash Barty. Ea le-a eliminat însă pe Belinda Bencic și Naomi Osaka.

După prestația de la Australian Open, Amanda Anisimova urca 18 locuri în clasamentul WTA, până pe 42.

ADVERTISING

De asemenea, ea a câștigat și turneul Melbourne Summer Set la începutul acestui an.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!