Ochelarii inteligenţi care pot transmite și citi mesajele de pe Facebook pentru tine

Ochelarii inteligenţi care pot transmite și citi mesajele de pe Facebook pentru tine

Ochelarii Ray-Ban Stories primesc suport pentru Facebook Messenger printr-un update de software. Utilizatorii pot trimite și primi mesaje, pot realiza apeluri audio și pot comanda citirea mesajelor.

Iar aceste opțiuni sunt doar începutul unui lung șir de feature-uri ale acestui produs dezvoltat în parteneriat cu producătorul de ochelari Luxottica, anunță Mark Zuckerberg, CEO Meta (Facebook).

Rolling out more hands-free features for Ray-Ban Stories like the ability to send messages, hear message readouts, and…

Publicată de Mark Zuckerberg pe Miercuri, 15 decembrie 2021

Zuckerberg susține că vom putea folosi microfonul încorporat în ochelari, speakerele și chiar un asistent virtual pentru a trimite mesaje, pentru a ne fi citite mesajele și vom putea face chiar și apeluri audio prin Facebook Messenger.

ADVERTISING

Iar 2022 vine cu tot mai multe update-uri în acest sens: ochelarii îți vor permite să controlezi volumul și să rulezi melodii prin comandă vocală, dacă nu ai chef să folosești touchpad-ul încorporat în rame, scrie The Verge.

Desigur, vei atrage mai multă atenție spunând în gura mare ”Hei, Facebook, pauză!” decât dacă alegi doar să atingi cu degetul brațul drept al ochelarilor, dar astea sunt detalii.

Încă de la lansarea acestui model, ochelarii permiteau înregistrarea de video-uri și poze și funcţionau drept căști wireless. Dar varianta cu update de software face un pas înainte și transformă o simplă pereche de ochelari într-un adevărat device hi-tech care te conectează și mai repede la viața socială online, fără prea mult efort.

ADVERTISING

O.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇