UEFA a anulat tragerea la sorți din Liga Campionilor din cauza unei gafe de proporții. Cum arată noul program al optimilor

UEFA a anulat tragerea la sorți din Liga Campionilor din cauza unei gafe de proporții. Cum arată noul program al optimilor

UEFA a anulat tragerea la sorți, după ce Atletico Madrid a contestat modul care s-au stabilit meciurile din optimile Ligii Campionilor.

Conform Marca, Atletico a acuzat faptul că tragerea la sorți a fost eronată deoarece regulamentul nu a fost respectat. Astfel, UEFA a decis să o anuleze în totalitate, invocând o eroare de software, și a fost reluată la ora 16:00.

Ce s-a întâmplat? Printre rivalele posibile ale lui Atletico Madrid în momentul în care s-a efectuat tragerea nu s-a aflat și Manchester United. În schimb, în urnă a apărut Liverpool, cu care Atletico oricum nu se putea întâlni deoarece a jucat în faza grupelor.

ADVERTISING

A fost un haos general la tragerea la sorți. Mai întăi, din urnă s-a extras meciul Villarreal - Manchester United. Doar că acesta a fost anulat deoarece cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor și nu se puteau întâlni din nou în optimi.

Doar că United nu a mai apărut ca adversara posibilă pentru următorul meci, în care a fost extrasă Atletico. În schimb, printre adversarele posibile pentru Atletico s-a aflat FC Liverpool, cu care nu putea juca.

În cele din urmă, Atletico a fost extrasă să joace cu Bayern, dar madrilenii au contestat tragerea la sorți. Susțin că șansele lor au fost afectate de această greșeală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Așadar, tragerea la sorți a fost efectuată din nou. Iată care sunt meciurile:

Salzburg - Bayern Munchen

Sporting Lisabona - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter Milano - Liverpool

PSG - Real Madrid

Meciurile din prima manșă vor avea loc pe 15-16 februarie și 22-23 februarie. Returul e programat pe 8-9 și 15-16 martie.

Apoi, sferturile de finală vor avea loc pe 5-6 aprilie, respectiv 12-13 aprilie.

Finala este programată pe 28 mai 2022, pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg.

ADVERTISING

Meciurile stabilite inițial:

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern Munchen

Salzburg - Liverpool

Inter Milano - Ajax

Sporting Lisabona - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Manchester United


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!