Anghel Iordănescu, iritat de alegerea FRF pentru postul de selecționer: "Aici trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși"

Anghel Iordănescu, iritat de alegerea FRF pentru postul de selecționer: "Aici trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși"

Fostul mare antrenor Anghel Iordănescu a contestat decizia FRF de a-l numi selecționer pe Adrian Mutu.

Iordănescu spune că la echipa națională ar trebui să fie numiți cei mai valoroși antrenori.

„În primul rând, la echipa națională trebuie să ajungă selecționeri oamenii cei mai valoroși, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal și care au experiență.

Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes și baftă. Dar, vă repet, la echipa națională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși”, a declarat Anghel Iordănescu pentru Fanatik.

ADVERTISING

De asemenea, "Generalul" s-a arătat nemulțumit de faptul că mai mulți antrenori au refuzat propunerea de a prelua naționala.

„Înțeleg, de la voi din presă, că au refuzat Gică Hagi și Răzvan Lucescu. Cred, dacă mă iau tot după ce apare în media, că va refuza și Dan Petrescu. Lucru care pe mine mă mâhnește, pentru că echipa națională este de nerefuzat”, a mai spus Iordănescu.

Adrian Mutu este așteptat să fie numit antrenorul echipei naționale la finalul lunii decembrie.

Oficial, FRF l-a ofertat pe Dan Petrescu, dar acesta va refuza mai mult ca sigur propunerea.

ADVERTISING

FRF a mai fost refuzată deja de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, astfel că varianta Mutu este mai ieftină și mai comodă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!