Simona Halep a oferit unul dintre cele mai emoționante momente din acest an: "Le-a arătat fanilor că, până la urmă, și ea e om"

Simona Halep a oferit unul dintre cele mai emoționante momente din acest an: "Le-a arătat fanilor că, până la urmă, și ea e om"

Simona Halep este una dintre protagoniste în topul celor mai emoționante momente din tenis din 2021.

Jurnaliștii de la SportsKeeda au inclus accidentarea gravă suferită de Simona Halep la Roma, în meciul cu Angelique Kerber, pe locul 6 în acest top.

"Simona Halep a fost una dintre cele mai constante jucătoare din circuit pentru o bună parte din ultimul deceniu. Dar în timpul meciului cu Angelique Kerber a suferit o accidentare destul de serioasă, din moment ce a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul.

ADVERTISING

Momentul nu a fost dificil doar pentru Halep, ci și pentru fanii ei, care și-au adus aminte că, în pofida calităților supranaturale de pe teren, până la urmă, este și ea om", a scris sursa citată.

Din cauza accidentării, Simona nu a putut juca la Roland Garros și la Wimbledon. A pierdut o mulțime de puncte WTA și a ieșit din top 10 după 373 de săptămâni la rând.

Cel mai emoționant moment al anului în tenis a fost desemnat interviul lui Novak Djokovic după finala pierdută la US Open contra lui Daniil Medvedev. Djokovic juca pentru al patrulea Grand Slam din acest an, dar a pierdut clar meciul, iar interviul său a fost unul emoționant, în care Nole a acceptat cu demnitate înfrângerea și a fost apreciat de fani din întreaga lume.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!