Se face dreptate după 20 de ani? Andreea Răducan nu a renunțat la medalia de aur de la Sydney

Se face dreptate după 20 de ani? Andreea Răducan nu a renunțat la medalia de aur de la Sydney

Fosta gimnastă Andreea Răducan a afirmat că nu a renunțat la ideea de a primi medalia de aur câștigată la Jocurile Olimpice din 2000, care i-a fost retrasă.

„Poate că la un moment dat un om cu o gândire mai deschisă și cu mai multa asumare va face acest pas și îmi va da medalia înapoi. Nu e niciun capăt de drum. Eu am continuat să câștig medalii mondiale și după. Tot timpul voi considera că este o medalie care îmi aparține, pe care am câștigat-o prin muncă.

Nu vreau să fac scandal, dar vreau să am un dialog cu ei. În judecată nu mai pot să-i dau. E nevoie de mult lobby, de multă înțelegere, de persoane care să se aplece asupra cazului tău. Au fost și multe vicii de procedură, e o situație cu care nu putem fi de acord", a spus Andreea Răducan într-un interviu acordat jurnalistului Vitalie Cojocari de la Pro TV.

ADVERTISING

Andreea Răducan a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice în proba de invidual compus, însă ulterior a fost descalificată pentru că a luat o pastilă de Nurofen, deoarece se simțea rău.

Ea are o singură medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2000, în proba pe echipe. Tot atunci a câștigat și un argint la sărituri.

Andreea Răducan a mai câștigat 5 medalii de aur la Campionatele Mondiale, una de argint și 2 de bronz.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇