Florin Talpan, în război cu CSA Steaua: Cazul a ajuns la Tribunalul Botoșani

Florin Talpan, în război cu CSA Steaua: Cazul a ajuns la Tribunalul Botoșani

Juristul CSA Steaua a evitat aparițiile publice în ultima perioadă, însă a intrat într-un adevărat război cu conducerea clubului.

Florin Talpan i-a dat în judecată pe șefii CSA Steaua după ce l-au sancționat pentru că a notificat FRF și LPF fără să aibă acordul scris al comandantului, pentru modificarea palmaresului FCSB și retrogradarea echipei.

Talpan a fost mustrat în scris de conducerea CSA Steaua și i s-a scăzut salariul, dar a făcut plângere la Secretatul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții din cadrul Ministerului Apărării.

ADVERTISING

Totuși, plângerea sa a fost respinsă pe motiv că „în calitatea să de cadru militar, în temeiul dispozițiilor art. 8 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 80/1995, cu modificările și completările ulterioare, reclamantul este obligat să respecte prevederile regulamentelor militare, să execute întocmai și la timp ordinele comandanților și ale șefilor, fiind responsabil de modul de îndeplinire a misiunilor încredințate”.

Talpan nu s-a lăsat și i-a dat pe șefii CSA Steaua în judecată la Tribunalul București. Instanța și-a declinat însă competența și cazul a ajuns la Tribunalul Botoșani, conform MonitorulBt.ro.

ADVERTISING

În întâmpinarea depusă în instanță, Talpan susține că a fost pedepsit „pentru că și-a îndeplinit obligațiile de serviciu pe care comandantul Clubului Sportiv al Armatei nu și le-a îndeplinit, acționând cu rea credință și în detrimentul Clubului Sportiv al Armatei”.

În plus, el consideră că pedeapsa sa „este o măsură abuzivă care îi aduce grave prejudicii materiale și morale”.

Cazula a ajuns însă la Tribunalul Botoșani deoarece Talpan are domiciliul în comuna Varfu Câmpului.

Primul termen va avea loc pe 7 decembrie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!