Ion Țiriac vrea să organizeze din nou un turneu ATP la București

Ion Țiriac vrea să organizeze din nou un turneu ATP la București

România va organiza peste câteva zile un nou turneu WTA în circuitul mondial, și anume Transylvania Open la Cluj-Napoca, între 23 și 31 octombrie, însă fanii tenisului din România sunt pe cale să mai primească o veste bună.

Și anume organizarea unui turneu ATP în București, din nou, ideea fiind a lui Ion Țiriac.

Vestea a fost oferită de Cosmin Hodor, fost director al BRD Năstase-Țiriac Trophy din București, turneul ATP disputat la Arenele BNR, actualmente manager de comunicare al Simonei Halep.

Verdasco Beats Pouille In Bucharest 2016 Final Highlights

„Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros (n.r: turneul de Mare Șlem care se desfășoară în ultima săptămână din mai și prima săptămână din iunie). Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București”, a fost declarația lui Hodor, conform DigiSport.

ADVERTISING

Licența turneului care s-a desfășurat atâta timp la București s-a mutat în ultimii ani în Ungaria la Budapesta și la Belgrad în Serbia, acolo unde s-a și desfășurat în acest an 2021.

2016 este ultimul an în care a avut loc în capitala României Năstase-Țiriac Trophy, câștigat atunci de Fernando Verdasco.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!