Ai nevoie de un implant dentar?

Ai nevoie de un implant dentar?

Intervențiile de implant dentar necesită să fie realizate de profesioniști cu experiență, care să folosească instrumente performante cu ajutorul cărora să se asigure o lucrare de calitate. De exemplu,  clinica Implantologie Sector 4 este alegerea perfectă pentru un zâmbet frumos, indiferent de vârstă.

Orice persoană care se confruntă cu probleme de natura stomatologică știe cât este de important să aibă încredere în medicul specialist și în intervențiile realizate de acesta în clinică, dar și în materialele și aparatura utilizată în cadrul acesteia.

ADVERTISING

În special, atunci când vine vorba despre un implant dentar, pacienții simt nevoia să fie asigurați că totul va decurge așa cum trebuie, pentru ca rezultatul final - zâmbetul frumos și sănătos, la care unii râvnesc, poate și o viață întreagă - să fie unul care să merite toate eforturile. 

De aceea, cadrele medicale se vor asigura în primul rând că pacientul se simte confortabil din punct de vedere emoțional pentru a parcurge împreună etapele care au ca obiectiv final un aspect perfect al dinților și al întregii cavități bucale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prin urmare, la Implantologie Sector 4, toți pacienții sunt tratați așa cum merită: adică la cel mai înalt nivel de performanță a actului medical, folosindu-se materiale și instrumente de ultimă generație, consumabile de unică folosință și proceduri de sterilizare sigure și eficiente, lucru care contează, mai mult ca oricând, în special în vremea pandemiei.

Implanturi dentare de calitate Premium, în centrul Bucureștiului 

Pacienții cărora le lipsesc unul sau mai multi dinți, din diverse cauze, își pot regăsi încrederea în ei și pofta de viață odată cu implanturile dentare de calitate premium, la prețuri imbatabile.

ADVERTISING

Clinica stomatologică despre care se pot afla mai multe informații pe site-ul ImplantologieSector4.ro este situată în centrul Bucureștiului, iar programările pentru consultație se pot face la numărul de telefon 0725.515.999.

În cadrul primei vizite la clinică, medicul va proceda la o examinare riguroasă a dinților si va fi efectuată și o radiografie. În funcție de acestea, specialistul va elabora un plan de tratament personalizat ideal pentru procedura implantului dentar, care îi este prezentat pacientului într-un document scris, pentru ca acesta să știe care sunt problemele și ce soluții sunt pentru ele.

Intervenția de implant dentar durează în medie de la 1 până la 3 ore. Majoritatea pacienților aleg varianta anesteziei locale, dar se poate opta si pentru anestezie generală efectuată în condiții de maximă siguranță.

Lista tarifelor practicate de clinică poate fi consultată accesând site-ul ImplantologieSector4.ro. Tot pe site se pot afla detaliile dorite referitor la serviciile oferite.

Programul de funcționare al clinicii este de luni până sâmbătă, astfel: luni-vineri - între orele 9:00-19:00 și sâmbătă, în intervalul orar 9.00-15:00, dar pentru urgențe este disponibilă o linie non-stop, sunând la numărul de telefon 0722.28.00.87

Despre Elveto Dent

Clinica Stomatologică a fost înființată în anul 2004 și încă de atunci se menține în topul celor mai performante clinici la nivel european.

Clinica oferă servicii de endodonție, chirurgie, implantologie, parodontologie, protetică, ortodonție. Echipa medicală din clinică își desfășoară activitatea cu ajutorul instrumentelor de ultimă generație.